3'er bin TL'ye mouse ve klavye önerisi

Bütçe
3000/3000

Arthur Morgan00

Yoctopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ekipmanlarım artık eskidiği için yeni ekipman bakıyorum. Ekipman başı 3000 lira bütçem var, klavye ve mouse almak istiyorum (total bütçe 6k). Oyuna yönelik almak istiyorum, bu yüzden önerilerinizi bekliyorum. Oyun olarak CS2, PUBG, LoL, RDR falan oynuyorum, her türlü oyun var ama FPS ve MOBA'ya önem veririm. Kendi araştırmama göre baktığım ve beğendiğim mouse olarak Attack Shark R5 Ultra ve Attack Shark X11 var. Klavye olarak da SteelSeries Apex 3 TKL beğendim ama tabii bunlara hiç hakim olamadığım için bana bozulmayacak, sağlam, kaliteli ekipman önerin.

Öyle çok da anlamam bu işlerden ama zamanında çok araştırıp almıştım. Mouse'um Darmoshark M3 V2. Klavyem de Attack Shark K86.

Ben çok memnnunum, bir araştırmanı öneririm. Sanırım ikisini yaklaşık 5.200'e falan kapatabilirsin..

Steelseries, Asus, Razer gibi markalardan klavye almanı tavsiye etmem, fiyatına göre genelde çok kötü ürünler oluyorlar. Sadece klavye/mouse üreten markalardan alabilirsin Aula, Ajazz, Darmoshark, Attack Shark gibi markalardan yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı