3GB 667 MHz RAM ile GTA 5 Performansı

CleeonDqble

Hectopat
Daha fazla  
Q6600 işlemci, r7 240 ekran kartı var. GTA 5'i düşük ayarlarda 30 FPS oynatıcagını dusunuyorum ama 3 GB RAM var 667 MHz. Bunlardan sıkıntı cıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Core 2 Duo E7500 işlemci
2GB Kingston 1333MHZ RAM
MSI R7 240 2GB ekran kartı

bu parçalar ile yüksek ayarlada 20-30 fps alıyorum :D Ama ara sıra takılmalar oluyor çok rahatsız edici dğeil ayarlar düşürülerek oynanabilir

Akrabamda 2 GB RAM Intel' in yanlış hatırlamıyorsam 2 çekirdekli işlemcisi (işlemci 4 çekirdekli de olabilir) ve HD 4650 ekran kartı vardı o en düşük çözünürlük de ve en düşük ayarda bile kasıyordu ve takılıyordu şimdi siz buna yakın sistemle kalkıp bütün ayarlar en yüksekte ve 1280x1024 çözünürlükte açıyormuşsunuz. Gülmedim ama kusura bakmayın.

Tekrar baktım herşey very high değilmiş biraz oynadım bazı ayarlar medium bazı ayarlar very high ama genel olarak ortanın üstünde.
Afterburner ile bir ekran görüntüsü(fotoğrafın boyutunu azaltmak zorunda kaldım yüklemek için çok büyük olduğundan dolayı.

Dosya Ekleri

• gta5.png
    gta5.png
    270,6 KB · Görüntüleme: 91
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı