3x8 pin girişine sahip ekran kartı nasıl çalıştırılır?

Hocam 8 pinden 2x8'e dönüştürücü yine sıkıntı olmaz mı? Dediğim gibi güç kablom tek kablo üzerinden 8X2. internette kalkışmayın vs deniyordu. Gerçekten ne yapsam bilemedim. SATA Molex bayağı aklıma yattı.

SATA daha mantıklı o kaboya zaten yeterince yükleniyor, sınırına ulaşırsın bu da iyi bir şey değil. SATA veya molexten dönüştürücü kullanman daha iyi olur.

SATA daha mantıklı o kaboya zaten yeterince yükleniyor, sınırına ulaşırsın bu da iyi bir şey değil. SATA veya molexten dönüştürücü kullanman daha iyi olur.
2x Sata'yı 1x 8Pin'e dönüştüren bir kablo aldım az önce. Umarım bir sıkıntı olmadan çalışır. Aslında yeni PSU kesinlikle lazım fakat fiyatlar çok.

Ürün bu hocam. Değerlendirip neden iyi neden kötü olduğunu yazarsanız minnettar olurum.

Ürün hakkında fazla bilgi yok sanırım 1.5mm kablo kullanmışlardır. Ürün eline geldiğinde bir kıyasama yapsan iyi olur kablo kalınlığına bakarak bir sıkıntı çıkarmaz sanırım. Hayırlı uğurlu, kazasız olsun.

Ürün hakkında fazla bilgi yok sanırım 1.5mm kablo kullanmışlardır. Ürün eline geldiğinde bir kıyasama yapsan iyi olur kablo kalınlığına bakarak bir sıkıntı çıkarmaz sanırım. Hayırlı uğurlu, kazasız olsun.
Umarım bir sorun çıkartmaz başıma. Ekran kartını satmayı düşünmesem direkt PSU sipariş ederdim.

Bu arada ekran kartının o halde çalışmaması normal. Büyük ihtimalle kartta yüksek faz sayısı vs var on numara kart bakarsan.
Hocam bakacağım. Eski sahibi Turbo mode açınca 3070 performansı veriyor dedi. Eğer beni oyunlarda keserse zaten asla satacağım bir kart değil gerçekten çok çok çok güzel koleksiyon değerinde bana kalırsa. Her neyse, bir kullanmaya başlayayım bakacağız hocam. Kablolar gelince sizi tekrar rahatsız ederim izninizle.

Hocam bakacağım. Eski sahibi Turbo mode açınca 3070 performansı veriyor dedi. Eğer beni oyunlarda keserse zaten asla satacağım bir kart değil gerçekten çok çok çok güzel koleksiyon değerinde bana kalırsa. Her neyse, bir kullanmaya başlayayım bakacağız hocam. Kablolar gelince sizi tekrar rahatsız ederim izninizle.

Colorful kartlara OC tuşu ekliyor iGame serisi güzel bir seri zaten. Hayırlı olsun.

Colorful kartlara OC tuşu ekliyor iGame serisi güzel bir seri zaten. Hayırlı olsun.
Hocam çok teşekkür ederim. İkinci el çok güzel 850'lik bir modüler PSU buldum. Kabloyu iptal ettim, fiyatı da uygun geldi açıkçası onu satın aldım. Yardımlarınız için de sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı