4.000 - 5.000 TL arası ekran kartı önerisi

Bütçe
4000-5000
Bu oyunları oynatacak APU işlemci önerisi ne olabilir hocam?

Uzun vadede daha iyi olacağını düşündüğüm için APU işlemci önerdim.
İşlemcinin her türlü değişmesi gerekiyor, ileride ekran kartı ilave edildiğinde uzun vadede gayet yeterli olur. Ryzen 5 5700G işlemcisinin dahili grafiği 750 Ti ile 1050 Ti arası ekran kartına denk. Ancak sizin anakartınız AM3 desteklediği için bu işlemci uymayacaktır.

Son düzenleme:
İşlemcinin her türlü değişmesi gerekiyor, ileride ekran kartı ilave edildiğinde uzun vadede gayet yeterli olur. Ryzen 5 5700G işlemcisinin dahili grafiği 750 Ti ile 1050 Ti arası ekran kartına denk.

Hocam benim bildiğim APU sistemlerde RAM'ler hayati önem taşıyor, bu arkadaşta da 4x2 Dual channel Total'de 8 GB RAM mevcut, bilmediğim durum da nasıl bir performans alır sizce?

Hocam benim bildiğim APU sistemlerde RAM'ler hayati önem taşıyor, bu arkadaşta da 4x2 Dual channel Total'de 8 GB RAM mevcut, bilmediğim durum da nasıl bir performans alır sizce?

APU işlemcilerde “ilk olarak“ RAM'in çift kanal olmasına ve kullanılan MHz değerinin yüksek olmasına bakılır.

İşlemcinin her türlü değişmesi gerekiyor, ileride ekran kartı ilave edildiğinde uzun vadede gayet yeterli olur. Ryzen 5 5700G işlemcisinin dahili grafiği 750 Ti ile 1050 Ti arası ekran kartına denk.

Hocam arkadaşin islemcisi AM3 soket bu durumda anakartida AM3 soket destekliyor 5700G AM4 soket
Bir yanlisim yoksa uyumsuz parcalar.

Bu islemciler icin cok fazla bir bilgim yok fakat darbogaz sorunu olmayacaksa RX 580 alinabilir hocam.(işlemciye biraz o.c gerekli)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı