₺4.000 sistem önerisi

Bütçe
4.000TL

4.015 TL.

Arkadaşlar konuya açıklık getirelim. Ekran kartlı sistem mi APU sistem mi? (Her 2 sistem de bozulabilir, normal şeyler.)

Arkadaşlar konuya açıklık getirelim. Ekran kartlı sistem mi APU sistem mi? (Her 2 sistem de bozulabilir, normal şeyler.)

Bu fiyata ekran akrtı olan sadece 1030'lu sistem toplarsınki oda 2200G ile aynı güçte. 3350G çok daha mantıklı olur hem de ileride 1660 gibi bir kart takma imkanıda olur.

Ekran kartı olmadan ne yapacak bu adam? Ben de bilirdim APU sistem demeyi, bilerek demedim. Oldu olacak Turbox linki atsaydınız adama da herkes mutlu olsaydı. Adam oyun oynayacağım diyor. APU sistemde ne oynayacak bu adam CS falan mı?

He aynen sonra adam C4'ten dolayı ev hasarı yesin bir de değil mi? Turbox sistemler çöp 1. nesil işlemci koyuyorlar. Dolar 12TL değil(?). Ayrıca APU sistemler kötü de değil bu Turbox çöpünü almaktansa APU alsın daha performanslı olur.

Topla aga topla APU sistem topla. Bilgisayarın işlemcisine bir şey olursa da normal sistem toplarsın 1 parti daha para kaybedersin. İşlemci APU olunca kendi aşırı ısınmasını boş verdik diyelim sen o grafikler ile bir oyunu beğen ben helal olsun derim para toplar üstüne APU sistem döşerim.
Yav ne ısınması be , sen gidip en kazık siteden sistem toplamaya çalışmışsın becerememişsin. Bilmişlik yapıyosun bide.

Yav ne ısınması be, sen gidip en kazık siteden sistem toplamaya çalışmışsın becerememişsin. Bilmişlik yapıyosun bir de.

Isınma konusunda gelecek olursak; temix kurulum sonrasında boşta 28-33 derece oyunda yük altında ise maksimum 63 derece gördüm.

@Semıkaancakır hocam seni kırdıysam kusura bakma biraz gerginim... Dolar, euro canim sıkkın kusuruma bakma.

Kırılmadım hocam olabiliyor böyle şeyler insanlık hali. Eğer ki bende kırdıysam özür dilerim bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı