4.000₺ Telefon Önerisi

Eki Görüntüle 421661
Sizin de dediğiniz gibi s10e alacağım galiba.
Son olarak HB da indirim ne zaman olur tahmini olan arkadaş bilgilendirirse memnun olurum.
Screenshot_20190729_170125_com.android.chrome.jpg

Sanırım insanlara uzun zamandır yardımcı olamıyorum 😥

Önerilerimin için gördüğüm en uygun fiyatı link olarak koyuyorum mesaja ama meğersem mesaja hiç gözükmüyormuş 😔

Rica etsem mesaj yerindeki ayarlar simgesine benzer olan basıp sayfayı yenileyip bakarsanız çok iyi olur benim için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190729_170125_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20190729_170125_com.android.chrome.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 41
Bence Mi 9'ada bakmalısın. Fiyatı 4000'i biraz geçiyo sanırım ama o fiyata SD 855 bayağı iyi bence. Hepsi Burada'da 64 GB versiyonu 4.470 TL

Eki Görüntüle 421663
Sanırım insanlara uzun zamandır yardımcı olamıyorum 😥

Önerilerimin için gördüğüm en uygun fiyatı link olarak koyuyorum mesaja ama meğersem mesaja hiç gözükmüyormuş 😔

Rica etsem mesaj yerindeki ayarlar simgesine benzer olan basıp sayfayı yenileyip bakarsanız çok iyi olur benim için.
Ne yazık ki sorun düzelmedi. :(
Bence Mi 9'ada bakmalısın. Fiyatı 4000'i biraz geçiyo sanırım ama o fiyata SD 855 bayağı iyi bence. Hepsi Burada'da 64 GB versiyonu 4.470 TL
s10e ve Mİ9 arasında kararsızım şuan Mİ9 da tek beğenmediğim yanı SAR değeri telefon alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 4000₺ belki 100, 200₺ daha oynayabilir, telefon önerisine ihtiyacım var desteklerinizi bekliyorum.
Bu fiyata alabileceğin en iyi 2 telefon garantili s10e garantisiz op7 pro başka modelleri otomatik ele başkta mi9 olmak üzere çünkü mi9 da arttırılabilir hafıza yok 128 gb olanı alman gerek ve oda 5k üzeri fiyat gereksiz pahalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı