4.000 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Ayazata

Hectopat
Katılım
10 Mart 2021
Mesajlar
126
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar.
Bu kez sizde amiral gemisi Android telefonlar için Bluetooth kulaklık önerisi istiyorum. Uzun zamandır AirPods 2. nesil kullanıyorum. Şarjı, ses kalitesi ve bağlantı kalitesi malumunuzdur. Ancak yakın zamanda kullandığım epıl telefonla birlikte arkadaşıma vereceğim için yeni bir kulaklık arayışındayım. Telefon olarak yeni ve tepe model bir Android telefona geçeceğim ve dolayısıyla Bluetooth 5 ve üzeri bağlantısı, mümkünse gürültü engellemesi olan ve kulakta rahat duran bir kulaklık istiyorum.
Bir süredir Samsung Galaxy Buds 2 Pro'yu araştırıyorum ama insanlar çok da memnun kalmamış gibi. Bunun dışında JBL markasının kafa üstü kulaklıklarının çok iyi ancak kulak içi kulaklıklarının kötü olduğunu biliyorum, o yüzden pek JBL bakmadım. Jabra araştırıyorum ama sanki marka insanlar araştırırken illa vazgeçsinler diye mutlaka kulaklıklara bir kusur koymuş gibi. Alttan gelen gürüldü, Wi-Fi'yle ilgili sorunlar okuyorum her yerde.
Kullandığınız modellere de dayanarak tavsiyelere açığım ve belki konu kulaklık araştıran insanlara da kılavuz olabilir diye düşünüyorum.
bütçe olarak 4 bine kadar düşündüm. Ayrıca AirPods'lar Android telefonlarda nasıl olur bilmediğimden onlara pek yönelmiyorum. Lakin birkaç sitede favorilerimde AirPods 3.nesil ve AirPods Pro 2.nesil var. Olmaz da demiyorum bunlar için. İstediğim anroid telefonlarla uyumlu bir şekilde çalışması.
Sevgiler herkese.
 
Hemen araştıracağım dostum. Hiç kullandın mı bunları ?
Bu modelini hiç kullanmadım. XM3 versiyonunu biliyorum ama daha güncel versiyon olan XM4'ü atmak istedim. Ses engelleme konusunda asla üzmezler. Sony bu işte çok iyi. Ses kalitesi olarak da Airpods'ları geçer çünkü Airpods'lar ses kalitesiyle ön planda değiller bana kalırsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı