4.000 TL civarı monitör önerisi

Bütçe
3.500-4.500
Bunu alabilirsin ghosting sorunu yok diye biliyorum.
Sağolun hocam attığımla bunun arasında fiyat farkına değecek bi farklılık yok mudur acaba sizin de yorumunuzu almak isterim

Son düzenleme:

Hocam bütçeniz 4500 dayanıyorsa TUF alınmaz. Attığım monitörlerden birini alın keyfinize bakın.

Bu ürün indirimlerde 4200-4400 civarına düşüyor.

Bu ürün benim önerdiğim ürün indirimlerde 4600 TL'ye düşüyor şahsen bunu almanızı öneririm.

Bu ürün zaten indirimde gerçekten iyi indirime girmiş bütçe artarsanız alın daha düşceğini sanmam.

Hocam bütçeniz 4500 dayanıyorsa TUF alınmaz. Attığım monitörlerden birini alın keyfinize bakın.

Bu ürün benim önerdiğim ürün indirimlerde 4600 TL'ye düşüyor şahsen bunu almanızı öneririm.

Bu ürün zaten indirimde gerçekten iyi indirime girmiş bütçe artarsanız alın daha düşceğini sanmam.

Hocam 10 numara özet çektin çok sağol valla teşekkür ederim gigabayt şu anda en ucuz gördüğüm 5200 e var bir de tuf a alınmaz deme sebebiniz ne acaba ve tuf mu yoksa üstüne 600 daha koyup gigabayt mı daha mantıklı olur sizce kusura bakmayın bu kadar yazdıktan sonra da tekrar soruyorum ama

VX2428J ve G24F-2 alınmaz o fiyata. TUF olan da fahiş. R25i gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı