4.000 TL F/P Sistem Tavsiyeleri

Frisby marka PSU bulunan kasaları kullanmanızı tavsiye etmiyoruz onun dışında 240 GB SSD yetersiz günümüzde 200 TL gibi bir artışa 480 GB SSD işinizi her türlü görücektir 240 GB yetersiz dememin sebebi sistem zaten 50 GB'ını ilk kurulumda tüketiyor.

Frisby marka PSU bulunan kasaları kullanmanızı tavsiye etmiyoruz onun dışında 240 GB SSD yetersiz günümüzde 200 TL gibi bir artışa 480 GB SSD işinizi her türlü görücektir 240 GB yetersiz dememin sebebi sistem zaten 50 GB'ını ilk kurulumda tüketiyor.
Dostum dediğin gibi yetersiz olduğundan yeni topladım fakat kasa ve psu konusunda aşırı kararsızım. Buradan yeni sisteme bakıp, kasa ve psu önerisi yapabilir misin acaba ?

Dostum dediğin gibi yetersiz olduğundan yeni topladım fakat kasa ve PSU konusunda aşırı kararsızım. Buradan yeni sisteme bakıp, kasa ve PSU önerisi yapabilir misin acaba?

.
12V kanalında 576W verebiliyor bu size yeterli olacaktır 80+ bronz sertifikası var diye biliyorum.
.
Bu kasalar idarelik işinizi görecegini düşünüyorum.

.
12V kanalında 576W verebiliyor bu size yeterli olacaktır 80+ bronz sertifikası var diye biliyorum.
.
Bu kasalar idarelik işinizi görecegini düşünüyorum.
Frisby, Everest, GamePower güvenilir değil diyorlar, herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi?

Frisby, Everest, Gamepower güvenilir değil diyorlar, herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi?

PSU kaliteli oldugu için kasayı en ucuz olarak 800'u geçmesin diye seçtim şık ve fanlı kasadaki markayı saglamlık olarak algılıyabilirsiniz hava akışı işlerine girmeyin 4 fan var idare eder bu kasalar pek hor kullanılmaya gelmez ama siz kasayı bir kere koyacagınız için durduk yere bir şey olmaz herhalde.

Kesinlikle uzak durunuz almayınız.
Buna bakınız çok iyidir kendileri.
2 Side aynı ürün alternatif olarak ekledim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı