4.000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000

kngrck

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

%75 düzeninde kablosuz klavye bakıyorum, 2 000–4 000 ₺ arası olsun istiyorum. Hem Windows hem Mac ile rahat geçiş yapabileceğim bir model arıyorum. FPS gibi hardcore oyunlar oynamıyorum, hız/rekabetçi performans benim için çok kritik değil; daha çok günlük kullanım, yazma ve normal oyunlar için yeterli.

Şu an elimde Corsair K70 Cherry red var ama çok yer kapladığı için daha kompakt ve taşınabilir bir şeye geçmek istiyorum. Pil ömrü önemli, bağlantı seçenekleri (Bluetooth/2.4 GHz) sağlam olsun.

Piyasada bayağı marka var (Aula, Wraith, vs.) Kafam karıştı; tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

%75 düzeninde kablosuz klavye bakıyorum, 2 000–4 000 ₺ arası olsun istiyorum. Hem Windows hem Mac ile rahat geçiş yapabileceğim bir model arıyorum. FPS gibi hardcore oyunlar oynamıyorum, hız/rekabetçi performans benim için çok kritik değil; daha çok günlük kullanım, yazma ve normal oyunlar için yeterli.

Şu an elimde Corsair K70 Cherry red var ama çok yer kapladığı için daha kompakt ve taşınabilir bir şeye geçmek istiyorum. Pil ömrü önemli, bağlantı seçenekleri (Bluetooth/2.4 GHz) sağlam olsun.

Piyasada bayağı marka var (Aula, Wraith, vs.) Kafam karıştı; tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

Ajazz, Mchose, Monsgeek, Epomaker vs. bütün markaların dahil olduğu senaryo nedir?

Furycube
Chilkey
Epomaker
Mchose
Ajazz

Bana göre böyle ama markaya göre kalite beklemek saçma oluyor. Modeller çok fark ediyor. Mchose’nin ve Ajazz’ın da harika klavyeleri var.

Yunzii ve darmoshark marklarına ne diyorsunuz, Furycube ve chillkey kasası alüminyum olduğu için iyi duruyor ancak ufak benim için. Fn keyler lazım oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı