4.000 TL monitör önerisi

Bütçe
4.000 TL

kasapreiz

Centipat
Daha fazla  
İşlemci Ryzen 5 5600. Ekran kartım RX 6800 16 GB.

Bu özelliklere uygun 4.000 TL bütçeli oyun için sağlam ve sıkıntı yaratmayacak bir monitör arıyorum. Boyut olarak 24 veya 24.5 tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci Ryzen 5 5600. Ekran kartım RX 6800 16 GB.

Bu özelliklere uygun 4.000 TL bütçeli oyun için sağlam ve sıkıntı yaratmayacak bir monitör arıyorum. Boyut olarak 24 veya 24.5 tercihimdir.
Yukarıdaki GIGABYTE Monitörü kesinlikle tavsiye ederim. Piyasada daha güzeli benim fikrimce yok açıkçası. Fiyatı da baya bir düştü, yükselmeden alırsanız çok iyi olur. Ben alamadığım için şu an bin pişmanım kartımın limiti doldu :D

Çok sağolun arkadaşlar bir de bir iki sorum va
1) IPS panel oyun için en iyisi midir? Bir de bunda SS IPS yazıyor o nasıl oluyor aynı şey mi yoksa farklı bir şey mi
2) 23.8 inç yeterli midir

Bunu önerebilirim biraz bütçeyi aşıyor ama.
Reis 4 ms ye o fiyat çok değil mi?

Hocam süper monitörmüş de bütçeyi biraz fazla aşıyor.
27 inç olur derseniz önerim var 23.8 özellikle fps oyunu oynuyorsan tercihimdir odaklanmana yardımcı olur daha fazla ips panel en güzel renklere sahip olan paneldir va panel de en hızlı tepkimeye sahip paneldir ama ss ips demek super speed ips demek yani tepkime süresi va ya çok yakın

yeni gördüm ekran kartınız rx 6800 1080pde darboğaz olur onla 2k monitör lazım size bütçeyi arttırmanız gerek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı