4.000 TL monitör önerisi

Bütçe
4.000

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (139).png
    Ekran Görüntüsü (139).png
    367,9 KB · Görüntüleme: 75
Yardımcı oldu mu?

Neye yardımcı oldu mu?
Ya da.
Ne yardımcı oldu mu?

@394919 hocam açıklayacak mısınız siz nasıl 4 k görüntü görüyorsunuz o monitörden(G24F-2) monitörün kendisi 1080p.

DSR vb bir teknolojiden mi bahsediyorsunuz yoksa monitörün direkt 4K olduğunu mu iddia ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Bende de aynı monitör var hocam. Sıfırdan bir sistem dizerken aldıydım ve bazı kişiler de VA panel ghosting yapar alınmaz IPS alsaydınız daha iyi olurdu diyorlar. siz 2 yıl kullanmışsınız. Bu kullanım sürecinde herhangi bir sıkıntı, sorun ya da ghosting tarzı olaylarla karşılaştınız mı?

Şuanlık bana bir sorun teşkil eder mi diye soruyorum ileride sistemi yükseltirken iyi bir monitörü uygun fiyata bulursam yükselteceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
VA panel alınmaz, 200TL fazla verip Lenovo G24-20 alsın daha iyi. Her şeyi geçtim aynı modelin IPS olanı şokta 3600 TL, aynı fiyata neden VA alsın IPS almak varken.

Adam genelde Valorant oynayacağım diyor. En iyi yenileme hızlarını akıcılığı VA paneller veriyor. IPS paneller film dizi izlemek, grafik tasarım ile uğraşmak veya ikinci monitör olarak kullanmak için alınır. Yani oyun oynarken en iyi performansı VA panel veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam genelde Valorant oynayacağım diyor en iyi yenileme hızlarını akıcılığı VA paneller veriyor IPS paneller film dizi izlemek, grafik tasarım ile uğraşmak veya ikinci monitör olarak kullanmak için alınır yani oyun oynarken en iyi performansı VA panel veriyor.

Şu konuya bir bakın derim çözüm mesajında gayet iyi açıklamış yazan hocam.

Ayrıca VA panel en iyi performanslı panel falan değildir yanlış bilgi vermeyin.

Şu konuya bir bakın derim çözüm mesajında gayet iyi açıklamış yazan hocam.

Ayrıca VA panel en iyi performanslı panel falan değildir yanlış bilgi vermeyin.

Yanlış bilgi verdiğim için üzgünüm halbuki internetten tekrar araştırıp yazmıştım o yazıyı ama baktığım yerdeki de tam doğru bilgi değilmiş yada ben öyle anlamışım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı