4.000 TL PC önerisi

436077

Hectopat
Makaleler
4
4.000-5.000 TL'ye şu an alınacak en iyi sistemi arıyorum. Adobe programlarını rahatça kaldırması lazım. Bir de 4.000 TL'ye laptop mu alsam yoksa masaüstü mü? CS:GO, Valorant, LoL, GTA V vb. oyunları oynatması lazım( gta olmasada olur zaten arada sırada oyun oynuyorum.) ve taşınabilir olması biraz daha iyi olur benim için. Cevapları bekliyorum.

Son düzenleme:
4.000-5.000 TL'ye şu an alınacak en iyi sistemi arıyorum. Adobe programlarını rahatça kaldırması lazım. Bir de 4.000 TL'ye laptop mu alsam yoksa masaüstü mü? CS:GO, Valorant, LoL, GTA V vb. oyunları oynatması lazım ve taşınabilir olması biraz daha iyi olur benim için. Cevapları bekliyorum.
Sistem öneremem fakat kesin söyleyebileceğim tek bir şey var ki (yakın zamanda buna benzer bir konu açtığımda aldığım cevaplara dayanarak) O bütçe ile masaüstü alman daha sağlıklı olacaktır.

Bugün 5000TL sistem önerisi yaptığım 3. konu olabilir. SSD kötü biraz onun dışında ilerleyen zamanlarda RAM'i 16 yaparsanız gayet güzel olabilir.
Laptop olarak masaüstüne göre performans açısından daha kötü olur. Önerebileceğim modeller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı