Corsair Void Elite RGB 7.1 kapanmıyor!

roxalana

Centipat
Daha fazla  
Delirmek üzereyim, ne yaparsam yapayım 7.1 ayarı kapanmıyor. Kendi kendine bozuldu, yazılımı berbat durumda, hiçbir şekilde çalışmıyor, bug'lı. Sil yükle yaptım, PC'yi yeniden başlattım, manuel denedim, yok, düzelmiyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
7.1 ayarı kapanmıyor derken neyi kastettiğini anlamadım.

Başka bir cihazda dene.

Rustı 5.1 ile oynuyorum yıllardır 7.1 e alışamıyorum olmuyor,

Bi anda dün bilgisayarı açtım ve rustta sağ taraftan gelen sesler kulaklığın SAĞ tarafından keskin bir biçimde geliyor bunu kapatamıyorum ne denediysem olmadı. Normalde ben bu şekilde kullanmıyorum

1765789314326.png

Disable all enhancements seçip bilgisayarı yeniden başlatın. Sesler 5.1 mi 7.1 mi geliyor diye test yapın sonrasında YouTube'da videolar var.

Rustı 5.1 ile oynuyorum yıllardır 7.1 e alışamıyorum olmuyor,

Bi anda dün bilgisayarı açtım ve rustta sağ taraftan gelen sesler kulaklığın SAĞ tarafından keskin bir biçimde geliyor bunu kapatamıyorum ne denediysem olmadı. Normalde ben bu şekilde kullanmıyorum

Normal kullanırken sorun yoktu, bir anda olduysa bir hata var muhtemelen.

Windows'tan amfiye sesi alırken 7.1 ve 5.1'i böyle kapatmıştım birkaç hafta önce. Görünmeme olayını bilmiyorum. Sorun normal kullanımda bir anda mı çıktı? Kulaklığın bir ayarını vs yanlışlıkla açmışsındır tuşları kontrol et.

Windows'tan amfiye sesi alırken 7.1 ve 5.1'i böyle kapatmıştım birkaç hafta önce. Görünmeme olayını bilmiyorum. Sorun normal kullanımda bir anda mı çıktı? Kulaklığın bir ayarını vs yanlışlıkla açmışsındır tuşları kontrol et.
her şeyi kontrol ettim denedim hiç bir şekilde çözümü yok sorun kulaklığın yazılımında mı ( ki bence öyle) yoksa windowsla mı alakalı emin değilim

Ayrıca bilgisayarıma realtek hd audio kuruyorum ama console tarafına erişemiyorum asla görünmüyor tam kurulmuyor mu bilmiyorum anlamadım
1765789985429.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı