Fiyat güzel bir sıkıntısı yoksa alınır.
Xbox One X kullanıcısı olarak kendi deneyimimden anlatacağım, artık yeni yeni oyunların çoğu çıkmıyor. Ama böyle smarttv öyle o tür GTA gibi oyunlar için iyi. Bir de para değeri olarak iyi ben kendiminki(tek kol) 5200'e sattım.
Bence biraz daha biriktirip Series S alabilirsiniz. Bir de artık One'lar gidiyor gibi. Yani alırsan geri satamayabilirsin ancak akıllı televizyon gibi kullanabilirsin.Bir kol sahte ama çalışıyormuş.
Bir kol sahte ve kutusu yok daha önceden de fat Xbox One sahibiydim Series S almak istiyorum dum ama para yetmedi bende One X e yöneldim.
Bence biraz daha biriktirip Series S alabilirsiniz. Bir de artık One'lar gidiyor gibi. Yani alırsan geri satamayabilirsin ancak akıllı televizyon gibi kullanabilirsin.
Ben olsam daha fazla çalışıp Series X'i almaya çalışırdım.Hocam benim için CD yeri bir ihtiyaç bir sürü cdli oyunum var tüm forumlarda Series S al dedi ama almayacağım hem bu sene LGS de iyi yaparsam babamla anlaştık bana Series X alacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.