4.000 TL'ye CS2'de bıçak önerisi

Tartipe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öğrenciyim taş çatlasın 4.500 verebilirim ilk bıçağım olacak Shadow daggers freehand düşündüm ama tavsiyelere açığım dediğim gibi bütçem 4.500 maksimum daha üstüne çıkamam. Memnun olduğunuz ya da sevdiğiniz bıçakları paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba öğrenciyim taş çatlasın 4.500 verebilirim ilk bıçağım olacak Shadow daggers freehand düşündüm ama tavsiyelere açığım dediğim gibi bütçem 4.500 maksimum daha üstüne çıkamam. Memnun olduğunuz ya da sevdiğiniz bıçakları paylaşırsanız sevinirim.
Öğrenciyseniz bence paranızı bu yönde değerlendirmeyin.Cs2deki kozmetikler için boşa para vermek bence saçma.Tabii benim fikrim ama sizin iyiliğinizide düşündüğüm için söylüyorum.Bu kadar parayı bıçak yerine ayrı bir oyun için kullanırsanız çok daha tatmin olursunuz.Yaşınız kaç bu arada öğrenciyim dediniz ya.

Öğrenciyseniz bence paranızı bu yönde değerlendirmeyin.Cs2deki kozmetikler için boşa para vermek bence saçma.Tabii benim fikrim ama sizin iyiliğinizide düşündüğüm için söylüyorum.Bu kadar parayı bıçak yerine ayrı bir oyun için kullanırsanız çok daha tatmin olursunuz.Yaşınız kaç bu arada öğrenciyim dediniz ya.
19 um hocam. Sizin tavsiyeniz nedir bi yandan da uzun vadede kazandırır diye bıçağa yöneldim ben direk.

Paracord veya Survival Knife'dan başka bıçak alınmaz diye tahmin ediyorum o bütçede hocam.
Hocam onların safari mesh leri 5000 liradan başlıyor ben gut knife ya da shadow daggers diye düşünmüştüm

19 um hocam. Sizin tavsiyeniz nedir bi yandan da uzun vadede kazandırır diye bıçağa yöneldim ben direk.

Hocam onların safari mesh leri 5000 liradan başlıyor ben gut knife ya da shadow daggers diye düşünmüştüm
Benim tavsiyem bu tür riskli yatırımlara girmemenizdir fakat eğer illa ki yapacağım diyorsanız hocam, Gut Knife | Tiger Tooth (Factory New) skinidir.

Baktım sizin için Safari Mesh gördüm CS.float'ta, fiyatı 118 $ en ucuzu.
1745162001274.png
1745162054701.png
1745162070761.png

Skinler biraz kötü ama bu bütçede bu kadar oluyor.

Benim tavsiyem bu tür riskli yatırımlara girmemenizdir fakat eğer illaki yapacağım diyorsanız hocam, gut knife | tiger tooth (factory New) skinidir.

Hocam çok duydum da dediğim gibi o kadar bütçem yok maalesef.
Baktım sizin için Safari Mesh gördüm CS.float'ta, fiyatı 118 $ en ucuzu.
Eki Görüntüle 2474247Eki Görüntüle 2474249Eki Görüntüle 2474250

Skinler biraz kötü ama bu bütçede bu kadar oluyor.
1745162585827.png
1745162599220.png

Muhtemelen bu ikisinden birini alacağım hocam daha iyi kombo edilebilirler gibi geldi bana.

Hocam çok duydum da dediğim gibi o kadar bütçem yok maalesef.

1745162585827.png
1745162599220.png

Muhtemelen bu ikisinden birini alacağım hocam daha iyi kombo edilebilirler gibi geldi bana.
Yine de çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı