İnfinity.exe
Hectopat
Daha fazla
@goktug.59 kanka ben senin gibi anlamam ama bir soru soracam. Rms düşük gibi be.
Bu amfiyi tavsiye ediyorum. 4x20 mid ve 4 tweeter rahat kaldıracaktır.
@goktug.59 kanka ben senin gibi anlamam ama bir soru soracam. Rms düşük gibi be.
Ölçüsünden ziyade peak ve rms watt değerleri daha önemli.4 tane 20 cm mid
Hocam hoparlörleri bunlardan düşünüyorumÖlçüsünden ziyade peak ve rms watt değerleri daha önemli.
Bir de yukarıdaki amfi bu 4 tanesini ve 4 tweeteri beslermi?Hocam hoparlörleri bunlardan düşünüyorum
FORX5 20cm Profesyonel Midrange Ciftti 600watt 300rms X-180 - Fiyatı, Yorumları
FORX5 20cm Profesyonel Midrange Ciftti 600watt 300rms X-180 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Amfi "RMS Çıkış Gücü: @ 4 Ohm 80Wx4CH" verdiğini iddia ediyor.Hocam hoparlörleri bunlardan düşünüyorum
FORX5 20cm Profesyonel Midrange Ciftti 600watt 300rms X-180 - Fiyatı, Yorumları
FORX5 20cm Profesyonel Midrange Ciftti 600watt 300rms X-180 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de yukarıdaki amfi bu 4 tanesini ve 4 tweeteri beslermi?
Amfi "RMS Çıkış Gücü: @ 4 Ohm 80Wx4CH" verdiğini iddia ediyor.
Hoparlörlerinin de tanesi 150W RMS.
Kağıt üzerinde değerler bunlar.
Taktım çaldı dersin çaldırmaya çaldırır tabii de mümkünse kanal başı amfiyi çok gain açıp ısınma yapmasın diye 4ohm'da 120w verebilen bir amfi bulsan iyi olurdu zaten bu cihazların yazılan rms değerlerini verdiğini veya oralarda uzun süre kalıp kalamadığını bilmiyorum kullanıcısına sormak gerek yani gaini sonuna kadar açmaya gerek kalmadan tatmin edici seviyede db alman için o dengeyi iyi ayarlamak gerekli hoparlörler de zarar görmesin.
Tabii bu ürünleri de kullananları memnun mudur ısınma kapanma patlama çatlama yapar yapmaz bilemem kullanmadım bunları hiç.
Tweetterları da kanalların üzerine bindirip 2ohmda çaldırırsın fakat bir miktar kalite düşebilir. Onu kendin dinleyip test etmen gerek biraz da.
Aynı değerler bir fark yokki. Önceki attığın da 4x80 bu da 4x80. Modeline kadar aynı hattaAmplifikatör - Oto Amfi - n11
Amplifikatör ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Amplifikatör çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Sanırım bu anfi hepsini kaldırır
Tamam hocam o zaman sen bana öner. Ben fazla anlamam bu işlerdenAynı değerler bir fark yokki. Önceki attığın da 4x80 bu da 4x80. Modeline kadar aynı hatta
Yakın zamanda bu bütçede ve bu fiyatlara alıp kullandığım bir amfi yok. Gönül rahatlığıyla şunu al kullan diyemem. Zaten elimden yerli ürün de çok geçmedi çoğunlukla Xetec Pıoneer falan kullandım ve kullanıyorum.Tamam hocam o zaman sen bana öner. Ben fazla anlamam bu işlerden