4.000 TL'ye kadar Amfi önerisi

İnfinity.exe

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Arabaya tesisat çekeceğim ama amfi konusunda kararsız kaldım. Siz hocalara sormak istedim. Trendyol'dan forxin bir amfisine göz attım.

FORX5 Forx-804 Stero Ve Mono 6000w Bass Kumandalı 4ohm 240wx2ch Yenı Seri Amfılatör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu amfi iyi mi?

Kafamda ki, 4 tane 20 cm mid ve 4 tane tweeter var bu kaldırır mı hepsini.
Bu arada bütçem maksimum 4K, onu alma bunu al derseniz de öneriye açığım.

Şimdiden teşekkürler.( ses sistemleri hakkında fazla bilgim yok, şu RMS ve şu hoparlörü kullan da diyebilirsiniz.)

Ölçüsünden ziyade peak ve rms watt değerleri daha önemli.
Hocam hoparlörleri bunlardan düşünüyorum

Bir de yukarıdaki amfi bu 4 tanesini ve 4 tweeteri beslermi?

Bir de yukarıdaki amfi bu 4 tanesini ve 4 tweeteri beslermi?
Amfi "RMS Çıkış Gücü: @ 4 Ohm 80Wx4CH" verdiğini iddia ediyor.
Hoparlörlerinin de tanesi 150W RMS.
Kağıt üzerinde değerler bunlar.
Taktım çaldı dersin çaldırmaya çaldırır tabii de mümkünse kanal başı amfiyi çok gain açıp ısınma yapmasın diye 4ohm'da 120w verebilen bir amfi bulsan iyi olurdu zaten bu cihazların yazılan rms değerlerini verdiğini veya oralarda uzun süre kalıp kalamadığını bilmiyorum kullanıcısına sormak gerek yani gaini sonuna kadar açmaya gerek kalmadan tatmin edici seviyede db alman için o dengeyi iyi ayarlamak gerekli hoparlörler de zarar görmesin.
Tabii bu ürünleri de kullananları memnun mudur ısınma kapanma patlama çatlama yapar yapmaz bilemem kullanmadım bunları hiç.
Tweetterları da kanalların üzerine bindirip 2ohmda çaldırırsın fakat bir miktar kalite düşebilir. Onu kendin dinleyip test etmen gerek biraz da.

Amfi "RMS Çıkış Gücü: @ 4 Ohm 80Wx4CH" verdiğini iddia ediyor.
Hoparlörlerinin de tanesi 150W RMS.
Kağıt üzerinde değerler bunlar.
Taktım çaldı dersin çaldırmaya çaldırır tabii de mümkünse kanal başı amfiyi çok gain açıp ısınma yapmasın diye 4ohm'da 120w verebilen bir amfi bulsan iyi olurdu zaten bu cihazların yazılan rms değerlerini verdiğini veya oralarda uzun süre kalıp kalamadığını bilmiyorum kullanıcısına sormak gerek yani gaini sonuna kadar açmaya gerek kalmadan tatmin edici seviyede db alman için o dengeyi iyi ayarlamak gerekli hoparlörler de zarar görmesin.
Tabii bu ürünleri de kullananları memnun mudur ısınma kapanma patlama çatlama yapar yapmaz bilemem kullanmadım bunları hiç.
Tweetterları da kanalların üzerine bindirip 2ohmda çaldırırsın fakat bir miktar kalite düşebilir. Onu kendin dinleyip test etmen gerek biraz da.

Sanırım bu anfi hepsini kaldırır

Tamam hocam o zaman sen bana öner. Ben fazla anlamam bu işlerden
Yakın zamanda bu bütçede ve bu fiyatlara alıp kullandığım bir amfi yok. Gönül rahatlığıyla şunu al kullan diyemem. Zaten elimden yerli ürün de çok geçmedi çoğunlukla Xetec Pıoneer falan kullandım ve kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı