4.000 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000-4000 (artabilir)

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Arkadaşlar, öncelikle fareyi oyunlarda ön planda kullanacağım ve genel olarak FPS ya da AAA oyunlar dahil her türde oyun oynuyorum ama önceliğim tabii ki FPS performansı. Pil ömrü iyi seviyede, tepki süreleri iyi bir mouse ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, öncelikle fareyi oyunlarda ön planda kullanacağım ve genel olarak FPS ya da AAA oyunlar dahil her türde oyun oynuyorum ama önceliğim tabii ki FPS performansı. Pil ömrü iyi seviyede, tepki süreleri iyi bir mouse ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Razer cobra pro

Bu ikisinden birine bakabilirsin.

Hocam zamaninda wraithtten kulaklık aldım ve berbattı teknik desteği de cok kötüydü ondan bir tık ön yargılıyım.

Hocam zamaninda wraithtten kulaklık aldım ve berbattı teknik desteği de cok kötüydü ondan bir tık ön yargılıyım.

Yani garanti kişiye göre değişir benim sorunumu çözdükleri de oldu yardımcı olmadıkları da. Eğer güvenem diyorsan sana bu 2 attığım ürünü önerebilirim.

@ErnY, Wraith harici, buradan bunları öneririm:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı