4.000 TL'ye klavye önerisi

Tamamdır sipariş veriyorum. Teşekkür ederim birde sizin gibi kıymetli arkadaşlardan bu paralara bir kulaklık tavsiyesi alsam çok mutlu olurum.
Hocam kablosuz arıyosan çok zor... Ben de kulaklık alırken baya zorlandım en son 2. el Corsair HS80 Wireless bulabildim. Mikrofon kalitesi arıyorsanız ikinci el HS80 Wireless öneririm. Eğer wireless gerekli değilse kablolu versiyonu da önerimdir.

Tamamdır sipariş veriyorum. Teşekkür ederim bir de sizin gibi kıymetli arkadaşlardan bu paralara bir kulaklık tavsiyesi alsam çok mutlu olurum.

Klavyeden pişman kalmayacaksınız hocam. Kulaklık konusunda biraz eski bir model olmasına rağmen hala daha ihtiyaçlarımı karşılayan ses seviyesi olsun mikrofon olsun ben mutsuz etmeyen bir model kullanıyorum. Corsair Void Elite RGB Wireless premium 7.1 kullanıyorum. Gerçi şimdi fiyatlara baktım bayağı bir artmış. Eğer kulaklıkta oyuncu modelleriyle ilgileniyorsanız kablosuz olarak.
1-Razer BlackShark V2 Pro Wireless.
2-Logitech G535 - G733.
3-SteelSeries nova 4.
4-Corsair Void Elite Wireless.
Diye sıralarım. Tabii kulaklık gurmesi hocalarım daha sağlıklı ve daha detaylı bilgilendirme yapacaklardır. Kulaklık konusunun açıldığı forumlarda en iyi modelleri bulabilirsiniz.

Yeni konu açın hocam yardımcı olurlar. Şimdiden size de hayırlı olsun.

Hocam kusura bakmayın çok soru sordum fakat 3-4 gunluk K8 buldum, fiyatı da 2200 TL.
5075b+ mı alayım yoksa fiyatı da iyi olduğu için K8 mi?

Hocam kusura bakmayın çok soru sordum fakat 3-4 gunluk K8 buldum, fiyatı da 2200 TL.
5075b+ mı alayım yoksa fiyatı da iyi olduğu için K8 mi?
Fiyatı iyimiş. Satıcı param güvendeyle falan satmayı kabul ediyorsa alınabilir. Klavye geldiğinde switchleri, keycapleri bir de klavyenin ağırlığını kontrol etmeyi unutmayın. Satıcı neden sattığını belirtti mi bu arada?

Sistemi için bir şey alacakmış beklediği gibi olmamış onu alması için de klavyeyi satması gerekiyormuş.
Değer değil mi bu fiyata?
İstanbul'da elden alacağım.

Sistemi için bir şey alacakmış beklediği gibi olmamış onu alması için de klavyeyi satması gerekiyormuş.
Değer değil mi bu fiyata?
İstanbul'da elden alacağım.
Hocam elden alacaksanız iyiymiş aslında. Klavyenin çalışıp çalışmadığını da kontrol edebilecekseniz alınabilir. Dediği gibi 3-4 günlük bir ürünse 2200TL gayet güzel bir fiyat çünkü. Faturadan belli olur zaten kaç günlük olduğu. Yani klavye sizin de aklınıza yattıysa alın gitsin.

Son düzenleme:

Önemli olan aklıma yatmasından ziyade 5075b+ ile arasındaki farka değer mi?
Sonuçta bu daha pahalı Akko'ya göre.
Faturayı isteyeceğim birazdan.

Sinerjide 3k Şuan corsair Void elite.

Önemli olan aklıma yatmasından ziyade 5075b+ ile arasındaki farka değer mi?
Sonuçta bu daha pahalı Akko'ya göre.
Faturayı isteyeceğim birazdan.
Hocam iki klavye de güzel klavye. Bana göre en önemli farkları birinde knob; birinde LCD ekran olması. İkisini de alsanız pişman olmazsınız. Size bağlı ama benim şahsi fikrimi soracak olursanız; Ben olsam şuan Akko'da %15 indirim kuponu varken 81 dolara sıfır 5075B+ alırım. Kargoyu beklemek istemiyorum derseniz de K8. 5075B+ tercih etme sebebim hem knob hem de Cream Yellow V3 Pro olurdu bu arada. %15 indirim kodu "Halloween".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…