![]()
Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Hocam Peki direkt olarak soğutuculu önerebileceğiniz anakart var mı ?En mantıklı iki seçenek zaten bu konuda önerilmiş:
1- Kingston Renegade
2- Kioxia Exceria Pro
Eğer anakart modelini daha önce tespit edersen ve o kartta dahili M.2 soğutucu yer alıyorsa Exceria Pro fiyat avantajı yüzünden tercih edilebilir. Ben 14 aydır kullanıyorum. Performansı yeni bir sisteme yakışacak düzeydedir. Fazla ısınması dışında bir sorunu yok. Ben sıradan bir soğutucu takıp kullandım.
Anakart modeli ve M.2 soğutucu varlığından dolayı şüpheye düşersen Kingston Renegade alabilirsin. Exceria Pro'nun muhtemelen soğutucu masrafı çıkaracağını ve Renegade'in bir tık daha kaliteli oluşunu düşünürsek bu bakış açısıyla Renegade daha mantıklı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.