4.000 TL'ye 1TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
4000TL
O gördüğün 4.0 ibaresi DDR4 degil. KC3000 tam performansinda calisir Pcie 4.0 destekleyen DDR5 bir anakartla. Anakartin nedir?

Ayni fiyata daha iyisi varken neden 970 Evo Plus? Alınmaz.
Anakartım (Almayı düşündüğüm) MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX.
Öyle bişey yok hocam fark etmiyor 970 evo plus al geç
Buradaki Kingston SSD'nin okuma/yazması onun 2 katı ve soğutmasıda var.

Atilan 2 model disinda baska bir seye bakilmaz. Fury Renegade alinmasi daha mantikli olur KC3000 yerine. Daha iyi diye hatirliyorum genel anlamda. @Caner Uncu
KC3000'in yakın tarihli partilerinde BiCS5 yonga çıktığını iddia edenler oldu. Kendisi Exceria Pro'da da kullanılmıştı. Bunu da daha düşük kaliteli olarak kabul ederek artık Fury Renegade daha kaliteli diyorlar. Açıkçası Exceria Pro kullanıcısı olarak aşırı ısınması dışında memnunum. 200 liralık basit bir soğutucu sorunu kökten çözüyor. Onun fiyatını ekleyince hemen hemen KC3000 maliyetine gelmiş oluyor. Eğer Micron B47R yonga çıkarsa ne ala. BiCS5 çıkarsa da çok kayıp yok. Yani KC3000 hala gayet mantıklı bir tercih. Fury Renegade alınca B47R NAND olması sanırım garantili. %20 daha fazla TBW garantisi var ve azıcık da olsa hızı yüksek. Sonuç olarak adını andığım üç model de yeterlidir ve tatmin eder. Hepsi tercih edilebilir.

4.000 TL bütçeye 970 EVO Plus önerenlere Allah'tan akıl ve fikir diliyorum. Hiçbir şey bilmediğiniz konuya gelip gidip saçma sapan yorumlar yazıp insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Neyse, konuya gelirsek. Fury Renegade en mantıklı seçim. Soğutuculu olsun derseniz Corsair MP600 PRO alınabilir. Donanımsal olarak Fury Renegade/KC3000 ile aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı