4.000 TL'ye M.2 SSD önerisi

sakulta21

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topluyorum, yeni bir anakartta alacağım B650 serisinden ama onu daha tam bilmiyorum. M.2 SSD bakıyorum 3500-4000TL bandında.
Sadece 1TB olsun yeterli. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Exceria Pro ile aralarında hiçbir fark yok neredeyse fazladan para vermeye gerek yok ama iyi bir SSD.

En mantıklı iki seçenek zaten bu konuda önerilmiş:
1- Kingston Renegade
2- Kioxia Exceria Pro

Eğer anakart modelini daha önce tespit edersen ve o kartta dahili M.2 soğutucu yer alıyorsa Exceria Pro fiyat avantajı yüzünden tercih edilebilir. Ben 14 aydır kullanıyorum. Performansı yeni bir sisteme yakışacak düzeydedir. Fazla ısınması dışında bir sorunu yok. Ben sıradan bir soğutucu takıp kullandım.

Anakart modeli ve M.2 soğutucu varlığından dolayı şüpheye düşersen Kingston Renegade alabilirsin. Exceria Pro'nun muhtemelen soğutucu masrafı çıkaracağını ve Renegade'in bir tık daha kaliteli oluşunu düşünürsek bu bakış açısıyla Renegade daha mantıklı oluyor.

En mantıklı iki seçenek zaten bu konuda önerilmiş:
1- Kingston Renegade
2- Kioxia Exceria Pro

Eğer anakart modelini daha önce tespit edersen ve o kartta dahili M.2 soğutucu yer alıyorsa Exceria Pro fiyat avantajı yüzünden tercih edilebilir. Ben 14 aydır kullanıyorum. Performansı yeni bir sisteme yakışacak düzeydedir. Fazla ısınması dışında bir sorunu yok. Ben sıradan bir soğutucu takıp kullandım.

Anakart modeli ve M.2 soğutucu varlığından dolayı şüpheye düşersen Kingston Renegade alabilirsin. Exceria Pro'nun muhtemelen soğutucu masrafı çıkaracağını ve Renegade'in bir tık daha kaliteli oluşunu düşünürsek bu bakış açısıyla Renegade daha mantıklı oluyor.
Hocam Peki direkt olarak soğutuculu önerebileceğiniz anakart var mı ?

Hocam sizde dün bana BIOSTAR anakart önermiştiniz sanırım. Siz peki 5000- 6000TL arası başka anakartlar önerebilir misiniz şu an? Konu biraz değişti ama kusura bakmayın. Hani özellikleri artsın, mesela M.2 soğutucu olabilir ve kronik sorunları olmasın.

Kioxia Exceria Pro baya övülüyor, hiç kullanmadım. Kendi deneyimimden size KC3000 önerebilirim. 2 adet 2TB olanlarını kullanıyorum. Her ikisinide 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum.
1749217887378.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı