4.000 TL'ye mekanik veya manyetik klavye önerisi

Bütçe
4000

zreixtt

Decapat
Elimde tam 4077 TL bütçe var duzgun klavye almak istiyorum sesi guzel creamy, Wireless, %75 boyutunda W75 W60 gibi klavye oneren kisiler var W60 ve W75 ayni ozellikleri barindiriyor diye biliyorum o yuzden 2 bin TL falan fazla verip ayni ozellikler istemiyorum. Sesi rahatlatici ama geceleri hayvan gibi fazla ses cikarmayacak Wireless ozelligi cok onemli degil hissi ve kasa kalitesi guzel bir şey ariyorum. Manyetik onerirsenizde Rapid trigger ozelligi olsa yeter yani cogunluk ses kalite vb seyler Rapid trigger olursa cok guzel olur. 4bin TL gibi bir butceye aradigim ozellikler yoktur ama yine de hangi butceye biriktirmem gerektigini ya da neler oldugunu gormek istiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

@kxy diger forumlardan gordum sizide belki yardimci olursunuz

Manyetik kullanicisi olarak ben amacın sadece ama sadece rekabetci oyunlar degilse manyetik onermiyorum. Ortalama bir movementin varsa nerdeyse hic etkisi yok rapid trigger ve snaptap'in. Tersine manyetik alarak ses ve hissiyattan tamamen vazgecmis oluyorsun. Denk fiyattaki mekanikler malzeme kalitesi ve yalitim olarakta cok daha iyiler. Ben bu butcede bunlari oneririm. Bu fiyat bandinda premium aluminyum kasa mekanikler varken manyetigin yuzune bakmam. Ozellikle creamy bi ses istedigin icin 50 TL ekleyebilirsen AKKO guzel olur, iyi bur fiyatta suan.

Ek olarak W75 ve W60 asla alinmaz suan oncelik manyetik dahi olsa. Daha iyi cok secenek var. PCB kaliteleri ve malzemeleri rakiplerinden geride. Switch olarakta ne olduklari hala belirsiz Wraith hicbir aciklama yapmiyor.

Manyetik kullanicisi olarak ben amacın sadece ama sadece rekabetci oyunlar degilse manyetik onermiyorum. Ortalama bir movementin varsa neredeyse hiç etkisi yok Rapid trigger ve Snaptap'in. Tersine manyetik alarak ses ve hissiyattan tamamen vazgecmis oluyorsun. Denk fiyattaki mekanikler malzeme kalitesi ve yalitim olarak da cok daha iyiler. Ben bu butcede bunlari oneririm. Bu fiyat bandinda premium aluminyum kasa mekanikler varken manyetigin yuzune bakmam. Ozellikle creamy bir ses istedigin icin 50 TL ekleyebilirsen Akko guzel olur, iyi bur fiyatta şu an.

Ek olarak W75 ve W60 asla alinmaz şu an oncelik manyetik dahi olsa. Daha iyi cok secenek var. PCB kaliteleri ve malzemeleri rakiplerinden geride. Switch olarak da ne olduklari hala belirsiz Wraith hiçbir aciklama yapmiyor.

Gorunus olarak Akko MonsGeek daha guzel geldi ses icin de yuvarlak bir tekerlek var guzel geldi hangisini tercih ederdiniz aralarindaki fark nedir neyi ne icin secmeliyim? GX87'nin farkli renkleride bulunmaktami mousepadim siyah pembe masamda ahsap siyah renk uzerine seyler almak istiyorum.

Gorunus olarak Akko MonsGeek daha guzel geldi ses icin de yuvarlak bir tekerlek var guzel geldi hangisini tercih ederdiniz aralarindaki fark nedir neyi ne icin secmeliyim? GX87'nin farkli renkleride bulunmaktami mousepadim siyah pembe masamda ahsap siyah renk uzerine seyler almak istiyorum.

Genel anlamda denk klavyeler. Switch, boyut ve tasarim farklari var. GX87'nin farkli renkleri var ancak 5000 bandindalar. AKKO alip istersen ileride pembe siyah bir keycaps alabilirsin guzel durabilir. Setupın icinde en mantiklsi AKKO olur.

Son düzenleme:
Genel anlamda denk klavyeler. Switch, boyut ve tasarim farklari var. GX87'nin farkli renkleri var ancak 5000 bandindalar. AKKO alip istersen ileride pembe siyah bir keycaps alabilirsin guzel durabilir. Setupın icinde en mantiklsi AKKO olur.
youtubedan duz gx87 sesine baktim guzelmis fakat gx87 lite attiginiz onun ses testlerini bulamadim hocam ama siyahi dediginiz gibi 5000 bandinda yine mavi ve beyaz idare eder diye dusunuyorum seslerine nerden bakabilirim gx87 nin incelemesini bulamadim lite modelinin

youtubedan duz gx87 sesine baktim guzelmis fakat gx87 lite attiginiz onun ses testlerini bulamadim hocam ama siyahi dediginiz gibi 5000 bandinda yine mavi ve beyaz idare eder diye dusunuyorum seslerine nerden bakabilirim gx87 nin incelemesini bulamadim lite modelinin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha bet bir ses testi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dedigim gibi iki klavyede üzmez.

Daha bet bir ses testi:

Dedigim gibi iki klavyede üzmez.

Peki butceyi 5000 TL'ye cikardik diyelim bunun siyahinimi onerirsiniz baska klavyemi.

+ olarak site niye cokuyo sizdede cokuyomu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı