5000 TL mekanik veya manyetik klavye önerisi

Kesinlikle çok beğendim sadece manyetik switch olmamasından kaynaklı emin olamadım. Sizce manyetik olmaması oyunlarda önemli mi? Gece gündüz saatlerce oyun oynayan biri değilim işten sonra 2-3 saat oynuyorum. Bu koşullarda manyetik switche gerek yok bunu al geç mi dersin?

yani hocam burdaki bi çok özelliği muhtemelen kullanmam. Öyle her özelliği dibine kadar kullanıyım diyebilecek kadar vaktim yok zaten farkı da anlayamam. Maks günlük 2-3 saat oyun oynayabiliyorum. O yüzden tek etkisi snap tap açmadan manyetiğin kablolu şekilde daha hızlı response süresi olabilir. Peki beğendiğim manyetikle mekanik arasında 2-3 bin tl fark var manyetik için bu farkı vermeye değer mi?
O zaman aradaki farka değmez diye düşünüyorum, beğendiğin mekanik klavyeyi alman daha iyi olur.

Kesinlikle çok beğendim sadece manyetik switch olmamasından kaynaklı emin olamadım. Sizce manyetik olmaması oyunlarda önemli mi? Gece gündüz saatlerce oyun oynayan biri değilim işten sonra 2-3 saat oynuyorum. Bu koşullarda manyetik switche gerek yok bunu al geç mi dersin?

Yani hocam buradaki birçok özelliği muhtemelen kullanmam. Öyle her özelliği dibine kadar kullanayım diyebilecek kadar vaktim yok zaten farkı da anlayamam. Maksimum günlük 2-3 saat oyun oynayabiliyorum. O yüzden tek etkisi snap tap açmadan manyetiğin kablolu şekilde daha hızlı response süresi olabilir. Peki beğendiğim manyetikle mekanik arasında 2-3 bin TL fark var manyetik için bu farkı vermeye değer mi?

Ahım şahım bir fark olmayacak emin olun hatta farkı hissetmeniz imkansız bana göre linear swtichler oyun için uygun zaten ama siz bilirsiniz.

Onu alabilirsiniz hocam kendim de kullanıyorum son derece memnunum şahsen şu zamana kadar bir sıkıntısını görmedim kablolu kablosuz nasıl isterseniz kullanın ekrana GIF de koyabiliyorsunuz.
kablosuz da gif koyuluyor mu? bir video'da koyulmadığı söyleniyor. Bir de klavyenin boyutları nedir acaba internette bulamadım da çok küçük geliyor mu ele? Muhtemelen bunu alacağım her şeyi çok hoşuma gitti :)

Kablosuz da GIF koyuluyor mu? Bir Video'da koyulmadığı söyleniyor. Bir de klavyenin boyutları nedir acaba internette bulamadım da çok küçük geliyor mu ele? Muhtemelen bunu alacağım her şeyi çok hoşuma gitti :)

Kablosuz GIF koyulmuyor hocam ve %75 klavye ele küçük gelmiyor aksine çok güzel.

Kablosuz da GIF koyuluyor mu? Bir Video'da koyulmadığı söyleniyor. Bir de klavyenin boyutları nedir acaba internette bulamadım da çok küçük geliyor mu ele? Muhtemelen bunu alacağım her şeyi çok hoşuma gitti :)

https://wraithesports.com/products/...3FalR77mlbcWXtpf40hNTpjAf1Lk1ZV4aAjC3EALw_wcB yanına da bu kabloyu aldım çok güzel görüntü ortaya çıktı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-15-12-12-12-234_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-04-15-12-12-12-234_com.miui.gallery.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2025-04-15-12-12-04-467_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-04-15-12-12-04-467_com.miui.gallery.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 31

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı