![]()
MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
@kxy, Hocam link.![]()
MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye
Ace 68 Air, gerçek bir 8000Hz yoklama hızı ve 128K tarama hızı sunarak ultra düşük 0,1 ms gecikme süresi sağlar.www.gaming.gen.tr
Hocam, iki klavye arasında boyut haricinde fark bulunmakta mı?![]()
MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
@kxy, Hocam link.![]()
MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye
Ace 68 Air, gerçek bir 8000Hz yoklama hızı ve 128K tarama hızı sunarak ultra düşük 0,1 ms gecikme süresi sağlar.www.gaming.gen.tr
ace68 air scan rate testinde 40khz veriyor ace75 modelinden biraz daha fazla ama aradaki gecikme farkını anlamazsınız hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsinizHocam, iki klavye arasında boyut haricinde fark bulunmakta mı?
MC-Jet75-9 olan model daha çok ilgimi çekti ve bir soru daha sormak istiyorum. TEMU üzerinden aldığım keycaps, bu model ile uyumlu mudur?ace68 air scan rate testinde 40khz veriyor ace75 modelinden biraz daha fazla ama aradaki gecikme farkını anlamazsınız hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz
MC-Jet75-9 olan model daha çok ilgimi çekti ve bir soru daha sormak istiyorum. TEMU üzerinden aldığım keycaps, bu model ile uyumlu mudur?
Evet uyumlu.MC-Jet75-9 olan model daha çok ilgimi çekti ve bir soru daha sormak istiyorum. TEMU üzerinden aldığım keycaps, bu model ile uyumlu mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.