4.000 TL'ye Sistem Alındı

Iyi bir sistem keske 3000tlden fazla param olsaydi neyse dolari bekliycez artik.

Grafikleri yüksek olan oyunlardan şunlar var kardeş Battlefield 4, Far Cry 3 ve Hitman Absolution.
Boştaki değerleri nasıl buldunuz?

Değerler stabil değerlerin dahada düşük olmasını istiyorsan işlemci ve ekran kartının fan ayarlarıyla oynamalısın. Ekran kartlarında bildiğim kadarıyla ısıya göre kendisi fanı ayarlıyor kendi ana kartım msı b85-g43 işlemcininde hangi ısıda fanın % kaç döneceğini ayarlıyabiliyorsun biostan senin anakarttada bu ayar var diye biliyorum. Genelde ben oyun oynarkene işlemci fanı + ekran kartının fan ayarlarını istediğim gibi ayarlayıp oyuna giriyorum. Bu arada sistemin hayırlı olsun güle güle kullan güzel bir sistem en yakın zamanda ssd almanı tavsiye ediyorum.

Hayırlı olsun. Kasanın sıcaklık değerlerinden memnun musunuz acaba ?

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Daha iyisi sizlerin olur inşAllah
Kasada ekran kartının fanları hariç 5 adet fan var toplamda 8 adet oluyor. Bizim burada bir laf var ''Aladağdan serin'' derler

Zalman Z3 Plus fiyatına göre çok iyi fanla birlikte gelen bir kasa ama kablo toplama yeri yok. O da olsa dadından yinmez.

Hayırlı olsun.

Monitörden memnun musunuz? Ölü pixel falan var mı? Aynısını ben de hepsiburada'dan alacağım ama ölü pixel çıkarsa değiştirme hakkımız oluyor mu?

Teşekkürler arkadaşlar, darısı sizlere. Monitörden memnunum hatta çok memnunum. Ölü pixel testi yaptım sıkıntı yok gıcır gıcır
Tüketici hakları itibari ile tabi ki değiştirme hakkınız var.

İlk overclock ve oyun denemem
Hitman Absolution 2715x1527 her şey ultrada 35-45 arası gidip geliyor. Arada sırada 60 ta sabitleniyor.
Oyundan sonraki ısı değerleri de resimdeki gibidir arkadaşlar. Sizce iyi mi yoksa kötü mü , kötü ise ne gibi önlemler almamı önerirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…