4.000 TL'ye Sistem Alındı

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanman dileği ile, yalnız mutlaka SSD almalısın aradaki farka sen bile şaşıracaksın.

Kardeşim hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle :)
Toplama sürecin 6 ay gibi bi süre almış.Bende yaza kadar toplamak istiyorum nasıl bir yol izliyim sence hangi parçadan başlıyayım

Kardeşim hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle :)
Toplama sürecin 6 ay gibi bi süre almış.Bende yaza kadar toplamak istiyorum nasıl bir yol izliyim sence hangi parçadan başlıyayım

• Sistemi açacak ana bileşenlerden başlayın derim. İşlemci, Anakart, Bellek üçlüsüyle yola koyulabilirsiniz.
  • On Board grafik kartı internette gezinmenizi sağlar bütçenizi denkleştirdiğiniz takdirde harici bir kartla yola devam edebilirsiniz.
İyi dilekleriniz için sağ olsun arkadaşlar darısı sizlere. :)

İlk elime geçen 140 liraya zalman z3 haldım. Sonrasında kara kara düşündüm nasıl dolduracağım bunun içini diye :)
@BARON™ 'ın dediği gibi yaptım, sonrasında sistemi çalıştırmak için HDD ve PSU aldım, nereden baksan 2 ay ekran kartsız kullandım Battlefield 4, NFS Rivals gibi oyunları çok rahat oynadım, tabi böyle yaparak işlemciye yük bindirebilirsin onun için ayarları kısarak rahatça oynayabilirsin.

Eklemek isterim parayı biriktirdikten sonra da alabilirdim fakat dolardan çok çekindim ve şimdi de ne kadar haklı bir karar vermişim diyorum.
4000 lira kara geçtim dolara çelme takarak :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00