Bütçem 4.000. Üstüne çıkamam. 144Hz olmalı.
O monitörde de şikayet edilecek kadar ghosting var onu ghosting bombası değil diye önermek hata.Kötü.
Alın geçin, VA panel olmasına rağmen diğer VA panel modellere göre daha kaliteli.
![]()
LG UltraGear 24GQ50F-B 24" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GQ50F-B 24" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GQ50F-B 24" 1 ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O monitörde de şikayet edilecek kadar ghosting var onu ghosting bombası değil diye önermek hata.
LG 24GQ50F-B ghosting azaltma
LG UltraGear 24GQ50F-B monitörde ne gibi ayarlamalar yaparsam ghostingi en aza indirmiş olurum? NVIDIA Denetim Masası'ndan veya monitörden veya başka bir uygulamadan fark etmez, ne yaparsam ghostingi en aza indirim? Şu adam OverDrive falan bir şeyler açıyor ama bende yok.www.technopat.net
Ayrıca bu sitede G3 ile aynı paneli kullandığı söyleniyor ne kadar güvenilir tartışılır.
Comparison between: 23.8" LG 24GQ50F, 23.8" Samsung S24AG32
Comparison between: 23.8" LG 24GQ50F, 23.8" Samsung S24AG32www.displayspecifications.com
Bu sitede detaylı incelemesi var ve UFO testlerini inceleyebilirsiniz.
LG UltraGear 24GQ50F-B - PC Monitors
pcmonitors.info
Önerimi yukarıda söyledim bu modeli Saint hocam bile önermemiş zaten konuyu inceleyebilirsiniz.Araştırarak atıyorum modelleri zaten hocam, önüme geleni atmıyorum. 4K'ya IPS panel kaliteli bir model bulamadım, sizin öneriniz nedir?
Araştırarak atıyorum modelleri zaten hocam, önüme geleni atmıyorum. 4K'ya IPS panel kaliteli bir model bulamadım, sizin öneriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.