4.000TL monitör önerisi

Bütçem 4.000. Üstüne çıkamam. 144Hz olmalı.

Birazcık daha yükseltebilirseniz:

Kötü.
Alın geçin, VA panel olmasına rağmen diğer VA panel modellere göre daha kaliteli.

Kötü.
Alın geçin, VA panel olmasına rağmen diğer VA panel modellere göre daha kaliteli.
O monitörde de şikayet edilecek kadar ghosting var onu ghosting bombası değil diye önermek hata.

Ayrıca bu sitede G3 ile aynı paneli kullandığı söyleniyor ne kadar güvenilir tartışılır.

Bu sitede detaylı incelemesi var ve ufo testlerini inceleyebilirsiniz.

200 tl daha çıkıp bunu alın: Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Veya 75 hz ips panellere bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
O monitörde de şikayet edilecek kadar ghosting var onu ghosting bombası değil diye önermek hata.

Ayrıca bu sitede G3 ile aynı paneli kullandığı söyleniyor ne kadar güvenilir tartışılır.

Bu sitede detaylı incelemesi var ve UFO testlerini inceleyebilirsiniz.

Araştırarak atıyorum modelleri zaten hocam, önüme geleni atmıyorum. 4K'ya IPS panel kaliteli bir model bulamadım, sizin öneriniz nedir?

Araştırarak atıyorum modelleri zaten hocam, önüme geleni atmıyorum. 4K'ya IPS panel kaliteli bir model bulamadım, sizin öneriniz nedir?
Önerimi yukarıda söyledim bu modeli Saint hocam bile önermemiş zaten konuyu inceleyebilirsiniz.

Belki daha az ghosting olabilir ama oda Fast ayarlarındadır ve bu monitörlerde Fast ayarı FreeSync gibi ayarları kapatıyor ondan VA panel biraz riskli bir panel kendimde kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı