4.000TL'ye kadar gamepad önerisi

Hocam ikisi de sizi memnun edecektir. Videoda anlattıklarıma göre hangisi size uygun siz seçin. Yazılım konusunda GameSir daha iyi.
Hocam tam birine karar verdim diyorum bi şey çıkıyor. Birinin d-padine taktım, öbürünün triggerına taktım derken EasySMX D10'a bakıyordum en son. Onun da uygulaması yok dediler 😂 En son alelacele de olsa G5 sipariş ettim gün bitmeden. Cyclone'a daha yakındım ama dövüş oyunları için uygun olmadığı yazıyordu bir kaç yerde. G5 uygun mu orası da meçhul ya bakalım, dediğiniz gibi memnun kalırız İnşallah. 🙂

Hocam tam birine karar verdim diyorum bir şey çıkıyor. Birinin D-padine taktım, öbürünün triggerına taktım derken EasySMX D10'a bakıyordum en son. Onun da uygulaması yok dediler 😂 en son alelacele de olsa G5 sipariş ettim gün bitmeden. Cyclone'a daha yakındım ama dövüş oyunları için uygun olmadığı yazıyordu birkaç yerde. G5 uygun mu orası da meçhul ya bakalım, dediğiniz gibi memnun kalırız inşallah. 🙂

Hocam sağlam bir Tekken Player'ı olarak belirteyim memnun kalırsınız. Deneyimleyeceğiniz ürünlerin 3'ü de birbirine aşırı yakın. G5 Pro V2 bir tık ekstraları olan bir ürün. Az önce arkadaşın evine gittim NBA 2K26 oynadık, F310 kullanıyordu yanımda beraber g5Pro V2 siparişi verdik. Yağmur yağınca kutusuyla beraber götürdüm hayran kaldı.

Hocam sağlam bir Tekken Player'ı olarak belirteyim memnun kalırsınız. Deneyimleyeceğiniz ürünlerin 3'ü de birbirine aşırı yakın. G5 Pro V2 bir tık ekstraları olan bir ürün. Az önce arkadaşın evine gittim NBA 2K26 oynadık, F310 kullanıyordu yanımda beraber g5Pro V2 siparişi verdik. Yağmur yağınca kutusuyla beraber götürdüm hayran kaldı.
PS2'de çok oynardım Tekken'i. Pcye geçince Mortal Kombat'a sardım, ara sıra takılıyorum ama olmazsa da olmaz. Zaten o yüzden taktım bu konuya da. Geribildiriminiz içimi rahatlattı hocam, sağolun. 🙏 Biraz da heyecan uyandırdı açıkçası. 😅 İnşallah biz de arkadaşınız gibi hayran kalırız. 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı