4.100 TL'ye ASUS TUF Gaming VG27VQ alınır mı?

Yani 165 Hz olmasının haricinde bir sorun göremiyorum hocam. 4100 TL'ye Acer veya AOC (indirimli veya az bütçe farkı ile) 240 Hz 1ms 27 inç monitör alabilirdiniz tabii ki tercih.

Bu arada aynı panelin sadece ayakları farklı olan versiyonunu kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı da çok daha uygun.

Hocam attıklarının hepsi IPS lakin 144 Hz. Benim aldığım monitör hem 165 Hz hemde VA paneli 2'sininde ortası yani. Bence tam olarak fiyat performans ürünü.
Hocam iyi bir 165 Hz monitör iyi bir 144 Hz monitörden daha iyidir. Fakat kötü bir 165 Hz iyi bir 144 Hz monitörden daha kötüdür. 240 Hz olsa neyse ama önceliği 165 Hz olarak görmeyin. Güzel bir 144 Hz IPS panel alın keyfinize bakın.

Hocam iyi bir 165 Hz monitör iyi bir 144 Hz monitörden daha iyidir. Fakat kötü bir 165 Hz iyi bir 144 Hz monitörden daha kötüdür. 240 Hz olsa neyse ama önceliği 165 Hz olarak görmeyin. Güzel bir 144 Hz IPS panel alın keyfinize bakın.

Hocam monitör 165 FPS'yi dolduruyor. IPS önermiyorum oradan alıp oraya vermek gibi.
VA fazlasıyla güzel hem performans hem görüntü. Artı olarak Low Motion blur vs. özellikleride var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı