4+16 GB RAM sorunsuz olur mu?

Bütçe
1500

efeozcan52

Femtopat
Daha fazla  
Laptopumda 4 GB gömülü RAM var.
Ben bunu aynı marka aynı MHz aynı CL değerine sahip 16 GB RAM alsam yani.
4+16 GB RAM yapsam FPS artışı ve sorunsuz bir şekilde çalışır mı acaba?

Öyle yapacağınıza elinizdeki 4GB RAM'i satın ve 8+8 yapın daha etkili olur. 4+16GB Ram Flex olarak çalışır. Gömülüden kastınız klipsi olmayan, çıkmayanlardan mı?

Son düzenleme:
Çalışabilir tabii. Ancak stok olarak 4 GB RAM ile gelen bir bilgisayarın 20GB RAM destekleyeceğini düşünmüyorum. Bilgisayar modelinizi paylaşır mısınız?

4+16 RAM Dual çalışabilir hocam ancak 8+8 almanız daha faydanıza olacaktır.

Çalışabilir tabii. Ancak stok olarak 4 GB RAM ile gelen bir bilgisayarın 20GB RAM destekleyeceğini düşünmüyorum. Bilgisayar modelinizi paylaşır mısınız?

Sistem modeli Aspire A515-56G
RAM expert programında Max RAM kapasitesi 64 GB olarak gözüküyor.

Öyle yapacağınıza elinizdeki 4 GB RAM'i satın ve 8+8 yapın daha etkili olur. 4+16 GB RAM Single olarak çalışmaya devam eder. Gömülüden kastınız klipsi olmayan, çıkmayanlardan mı?

Evet 4 GB RAM çıkmayanlardan o yüzden 4+16 yapmak istiyorum fakat çalışır mı emin degilim.

Çıkıyorsa 4GB RAM'i çıkartıp satmanızı, ve 8+8 yapmanızı öneririm.

Çıkmıyormuş. 4+16 yapabilirsiniz ancak Dual göremezsiniz diye biliyorum.

Evet 4 GB RAM çıkmayanlardan o yüzden 4+16 yapmak istiyorum fakat çalışır mı emin degilim.

4 GB gömülü RAM+32 GB Max takılabilir RAM olarak toplamda 36 GB maksimum RAM desteği gözüküyor.

16+4 eğer ki CL ve MHz değerleri uyuyorsa çalışması lazım. Ancak Dual çalışmayacaktır. Single RAM olarak çalışırlar.

Son düzenleme:
Çıkıyorsa 4 GB RAM'i çıkartıp satmanızı, ve 8+8 yapmanızı öneririm.

Çıkmıyormuş. 4+16 yapabilirsiniz ancak Dual göremezsiniz diye biliyorum.

Dual ve Single arasında çok fark var mı acaba Single çalışsa performans düşer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…