4.3 I9500 Uyku Modunda Android Os % 53 Şarj Tüketimi

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonum I9500 galaxy S4 arka taraftaki işlemler kapatiyorum rami temizliyorum hatta task killer kullaniyorum isik kisik gece % 92 de birakiyorum sabah % 73 e düşüyor uyku modundayken bu sıkıntı sadece uyku modundayken pilden bakıyorum Android Os % 53 kullanmış bunun nedeni ne lütfen yardımci olun ? Recep Baltaş help us :)

Knq3yB.png

epQA9q.png

Kimse yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Teknoloji uzmanı bugün dönüş yaptı wiggetlardan kaynaklanabilir dedi ayrıca sis görmeseniz de sistem güncelleme yapar wi-fi açıkken dedi arada sırada %52 kullanabilir ama durum devam ederse getirin test edelim sorun zaten Samsung Galaxy S4'ün ücretsiz batarya değişim hakkı var dedi :D

Bence telefonundai uygulamarı azalt ve duvar kağıdını siyah yoğunluklu bir resim yap çünkü samsung telefonlar siyah renkte daha az enerji harcıyormuş sanırım %1 falandı buda hiç bişey 5 dk birde ramini temizle telefonunu temiz ve sade kullan bence benim telefonum yok ama çevremdki birkaç arkadşım telefonu çok rezil kulanıyor kullandığı telefondaki amiral gemisi bir telefon değil zaten benim söylediklerim sadece güç tasarufunu daha da artırıkcak ama denemeni tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu çok iyi kullanıyorum ondan bir sıkıntı yok asıl sıkıntı bazen yani bazı geceler telefonu kullanmadığım halde şarj tüketmesi :D
Garip bir durum bakalım 1 hafta izlemeye aldım telefonu ama nedeni belli online oyun oynuyorum bunların bildirimlerin takibi falan filan

-Clash Of Clans
-Jungle Heat
-Fıfa2014 3 saat oynuyorum aralıksız :D

Samsung hava widgeti şarj harcıyor bunu kaldırabilirsiniz ayrıca telefonunuzun tümünü yedekleyip recovery modunda wipe yapmanızda fayda var..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı