Android 9.0 uyku modunda Wi-Fi'ı açık tutma

EkmekArasiVeigar

Hectopat
Şu an GM 9 Pro telefonunda Android 9.0 kullanıyorum ve uyku modunda Wi-Fi'yi açık tutma ayarını bir türlü bulamadım. Yüksek boyutlu dosyaları indirirken telefonu uyku moduna sokuyorum ve birkaç dakika sonra Wi-Fi kapanıyor. Bu ayarı cidden çok fazla aradım fakat bulamadım. Acaba başka bir yere taşınmış ya da kaldırılmış olma olasılığı var mı?
Not: Lütfen 9.0 kullanmıyorsanız Wi-Fi'den üç noktaya bas orada tıkla gibisinden küçük çocukların bile düşünebileceği cevaplar vermeyin şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an GM 9 Pro telefonunda Android 9.0 kullanıyorum ve uyku modunda Wi-Fi'yi açık tutma ayarını bir türlü bulamadım. Yüksek boyutlu dosyaları indirirken telefonu uyku moduna sokuyorum ve birkaç dakika sonra Wi-Fi kapanıyor. Bu ayarı cidden çok fazla aradım fakat bulamadım. Acaba başka bir yere taşınmış ya da kaldırılmış olma olasılığı var mı?
Not: Lütfen 9.0 kullanmıyorsanız Wi-Fi'den üç noktaya bas orada tıkla gibisinden küçük çocukların bile düşünebileceği cevaplar vermeyin şimdiden teşekkür ediyorum.

Telefonunu Uyku modundayken ağa bağlı tutmak için Ayarlar > Pil bölümüne gidin, sağ üst köşedeki ayarlar simgesine dokunun ve Cihaz uyuduğunda İnternete bağlı kal özelliğini etkinleştirin.Yada
  • Menü
  • Ayarlar
  • Wifi
  • Gelişmiş ayarlar
  • Uyku modunda Wİ-Fİ etkin kılınsın

Artı -1 Eksi
Telefonunu Uyku modundayken ağa bağlı tutmak için Ayarlar > Pil bölümüne gidin, sağ üst köşedeki ayarlar simgesine dokunun ve Cihaz uyuduğunda İnternete bağlı kal özelliğini etkinleştirin.Yada
  • Menü
  • Ayarlar
  • Wifi
  • Gelişmiş ayarlar
  • Uyku modunda Wİ-Fİ etkin kılınsın
Teşekürler fakat iki bölümde de yok. Ayarlar>Pil bölümündeki sağ üst köşede sadece pil kullanımı ayarı var. Wi-Fi nin gelişmiş ayarlar bölümünde de öyle bir ayar yok eminim. Yinede teşekkür ederim bilgisayardan indireceğim artık :/

Merhaba, aynı sorunu bende samsung cihazimda yaşadim, sorunu şu sekilde çözdüm...
Ayarlar dan ağ ayarlarını sıfırla/ fabrika ayarlarına dön.. yalniz dikkat edelim, telefon icin genel fabrika ayarlari degil, sadece ağ ayarları icin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı