4.300 TL Game Power Wraith hazır sistem önerir misiniz?

Bütçe
4.300
Senin bu RGB sevdanı anlamadım. O kasayı neden sevmiyoruz, çünkü oyuncular ışığa değil performansa bakar. Işık seni sadece bir süre tatmin eder, sonradan sıkılırsın ve o zaman performans yüzünden çok üzülürsün. Merak etme benim attığım kasa seni tatmin eder. Adamlar 12 Cm'lik 4 tane fan döşemiş, etrafına da kocaman RGB LED sarmış. Bundan 6 7 ay sonra çok pişman olursun. Neden böyle bir şey yaptım dersin. Benden söylemesi.

Teşekkür ederim sanabir şey sorucağım kasayı Vatan sitesinden toplamalı mıyım?

Bana hazır sistem lazım ama kasa da şöyle RGB falan olsun. Benim için performans %54, ışık %46.

O kasaya bayılırım. Kamikaze için en uygun kasalardan bir tanesi.

Mağazalar zaten kapalı, mağazadan sistem toplayamazsın veya ürün alamazsınız.

Siteden toplayamam mı?

Ben de öyle diyorum ama bu arkadaşlar kötülüyor, belki de haklılar ama görünüşüne aldanıyorum :(

Kamikaze mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

ASTRO 650W 80PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.1 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bu nasıl hava akışı da iyi bence RGB değil LED ama sence nasıl.
Ekran Görüntüsü (2).png

Ekran Görüntüsü (2).png
Nasıl sistem değer mi?

Son düzenleme:
Monitör dahil değil ama o kasa çok güzel ışıkları var görünüş benim için çok önemli kanka çok ısınmaz bence fanları var bayağı ısınmaz gibi bak şu sisteme ekran kartını Sapphire RX 5600XT'ye yükselt işlemciyi de R5 2600X'e güzel bir sistem oluyor fiyatında düşeceğini düşünüyorum şu an dolar çok yüksek sistem RiP 1658X [MEZARCI] | R5 1600 XFX RX 580 GTS XXX 8G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Neden ısrar ettin sen şimdi? Gel sen @Sylveon reisi dinle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı