4 - 4.5 bin TL'ye 1 TB M.2 SSD önerisi

Mr.Yunus28

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 4000-4500 civari bütçem var.

Kingston KC3000.
Samsung 990 Plus.

Sizin önereceğiniz var mı? İndirim kovalıyorum şu anda...

990 Plus'ta DRAM bulunmuyor. KC3000'de 4500TL'ye uçmuş, oyüzden bu model daha uygun:

KC3000'i daha ucuza görürseniz tabi alabilirsiniz ama 4500TL'ye alınmaz.
aga çarşamba gece 3670 e dustu kaçırdım ya

Ne için kullanacaksın?
oyun oynuyorum genelde oyun ıcın felan kanka

Kullandığınız cihazın modeli nedir?
ney knk anlamadım tam

3.7k fiyatlı dram'lı nvme.
kanka ben onlardan almam ucuz diye. kingston veya samsung olucak ama samsungtan yanayım daha çok yukarıya yazdım zaten 2 markalarını

aga çarşamba gece 3670 e dustu kaçırdım ya
Ozaman Renegade, yada Exceria Pro'ya alternatif bunu alın:
Exceria Pro'dan daha iyidir. Donanım olarak şansa göre Exceria Pro veya KC3000 ile aynı NAND çıkıyor.

kanka ben onlardan almam ucuz diye. kingston veya samsung olucak ama samsungtan yanayım daha çok yukarıya yazdım zaten 2 markalarını
"Onlar" dediğiniz Kioxia firması Toshiba'ya ait ve kendi NAND'ını üreten bir firma. Kingstone'a da NAND satmakta. Samsung ise kendi içinde hallediyor.
Kioxia boş beleş bir firma değil kısaca. Kingston'a nazaran gene donanım üretimi yapıyor.

Aga çarşamba gece 3670'e dustu kaçırdım ya.

Oyun oynuyorum genelde oyun ıcın falan kanka.

Ne kanka anlamadım tam.

Kanka ben onlardan almam ucuz diye. Kingston veya Samsung olacak ama Samsung'tan yanayım daha çok yukarıya yazdım zaten 2 markalarını.

KC3000, Renegade, Exceria Pro vs birçok üst düzey gen 4 NVMe phison E18 kontrolcü kullanıyor. Ayrıca Kingston, Micron ve Kioxia gibi firmalardan NAND yonga tedarik eder. Kioxia (eski adıyla Toshiba) kendisi NAND yonga üreticisidir. Samsung, Kioxia, Micron, Hynix üreticidir.
Sonuç olarak uygun fiyatlı olması kötü olduğu anlamına gelmediği gibi pahalı olması kaliteli olduğuna anlamına gelmez. Kaldı ki ikisinin kontrolcüsü aynı ve Kingston montajcı iken Kioxia üretici.
Samsung ise hem kontrolcüyü hem nand yongalarını kendisi üretiyor.
F/P ürünüdür. Tercih edip etmemek kullanıcının kararı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı