4*4 suv önerisi

Hangi SUV?

• Skoda Kodiaq

Oy: 2 22,2%
  • Volvo XC40

Oy: 5 55,6%
  • Jeep Renegade

Oy: 1 11,1%
  • Jeep Compass

Oy: 0 0,0%
  • Porsche Cayenne

Oy: 1 11,1%
  • Audi

• BMW

• Oy verenlerin toplamı
    9
Yer
Kappppadokkya
Daha fazla  
Meslek
Ders çalışmak
Selamlar herkese. Bir tane 4*4, suv, iyi bir markalı (derken yani havası olacak) bir araç önerebilir misiniz? Ben arabadan bayağı anlarım (cidden). Piyasayı 4-5 gündür aktif takip ediyorum. Bu araç topraklı yollara girebilecek ve dağa yolu olan yerlere çıkabilecek (yani toprak yollu zorlamayacak bir araç olsun). XC60 var o pek topraklı yollar için değil uzun bir araç o. XC40 olabilir veya Compass'de olabilir. Bir de renegade var. Ama sizin bildiğiniz güzel bir araç varsa yazabilir misiniz? Çok seçenek var kafam karmakarışık. Daha çok var da aklıma gelmiyor maalesef. Cevaplarınızı bekliyorum.

Peki ne zaman gelebilir? Veya fiyatı ne kadar olur?

Ne zaman geleceği hakkında bilgim yok ancak, 2016 modelleri var ve onların fiyatları da 400.000TL-450.000TL arası değişiyor.

Onu bende beğeniyorum. Fakat 1 adet var ve biraz eski 2. el olarak. Bir de jeep Grand Cherokee'ye biraz benziyor o araç da çok güzel en sevdiğim suv olabilir Grand cherokee.

Cevaplarınız için teşekkürler. Büyük ihtimalle XC60'ı satıp ya XC40 veya Grand Cherokee'yi seçeceğiz.

Son düzenleme:
Fiyatlara bakmadım ancak bütçene uygunsa Jeep Grand Cherokee, değilse Subaru Forester seçerek gerçek 4x4'ün keyfini yaşayabilirsin.

4x2'ler SUV değil CUV zaten, şehirde kullanacaksan bu kadar para bayılma. Hakkını vereceksen al.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı