4.400 TL'ye kulaklık ve klavye ekipman önerisi

baranfwevwe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam şu yakın zamanda bir sistem sipariş ettim ama tüm parayı sisteme bastım ekipmana çok az limitim kaldı 😂 4.400 TL'ye kulaklık ve klavye öneriniz varsa yazın ama toplam 4.400'ü geçmezse sevinirim zaten Max bütçeyi yazdım. Fare olarak şunu düşünüyorum Furylevel Z1 26.000 DPI 2.4G - Bluetooth Kablosuz Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri (fare bütçeye dahil değil)

Klavye olarak bu klavyeyi öneriyorum ayrıca mouse tercihinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar selam şu yakın zamanda bir sistem sipariş ettim ama tüm parayı sisteme bastım ekipmana çok az limitim kaldı 😂 4.400 TL'ye kulaklık ve klavye öneriniz varsa yazın ama toplam 4.400'ü geçmezse sevinirim zaten Max bütçeyi yazdım. Fare olarak şunu düşünüyorum Furylevel Z1 26.000 DPI 2.4G - Bluetooth Kablosuz Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri (fare bütçeye dahil değil)
Klavye % kac olacak?

Mouse olaarak buna bir bakın.
Klavye olarak da AliExpress'ten klavye bakabilirsiniz. Technopat'ta konular açıldı klavye hakkında.
Daha ucuzu TR içi satiliyor zaten connectgame'de. Attiginiz Ultra modeli de degil. Konu mouse onerisi konusu da degil ki hocam. Yine de mouse tercihi degismeli bence de.

Fare için konu aç etiketlersen yardımcı olurum. Z1 kesinlikle alınmaz.
Hocamın attığı kulaklığı alabilirsiniz. 1900 bütçe kalıyor ona da AK992 öneririm ama boyut ve switch tercihiniz lazım.

Fare için konu aç etiketle.Z1 kesinlikle alınmaz.
Hocamın attığı kulaklığı alabilirsiniz! 900 bütçe kalıyor ona da AK992 öneririm ama boyut ve switch tercihiniz lazım.
1800 butce kaliyor hocam. Ben de AK992 onerecektim de % kac vs. hicbir sey belirtmemis arkadas.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı