4.5 ayda YDT yetişir mi?

Kazzo

Hectopat
Daha fazla  
Lise 12. sınıf öğrencisiyim, 4.5 ayda YDT 5-10 netlerden 40-50 civarına gelir mi? Henüz deneme YDT için çözmedim ama şu andan düzenli çalışmaya başlasam sınava kadar bu netleri görebilir miyim? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu netleri yakalamak için?

Lise 12. sınıf öğrencisiyim, 4.5 ayda YDT 5-10 netlerden 40-50 civarına gelir mi? Henüz deneme YDT için çözmedim ama şu andan düzenli çalışmaya başlasam sınava kadar bu netleri görebilir miyim? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu netleri yakalamak için?

1 ayda grammer bitirseniz kalan 3.5 ayda da durmadan çıkmış ve genel denemelerden çözseniz rahatlıkla bu netlere gelirsiniz.

Hayli hayli gelirsin. 4.5 ay cidden uzun bir süre her türlü gelirsin. Gramer çalış full hatta yardımını göreceksen kurslara git. Bir de Türkçe Paragraf çöz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı