4-5 bin ₺ arası monitör önerisi

• Konuyu başlatan kiper
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 316

kiper

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kullanmış olduğum grafik kartı RX 570 4 GB versiyonu Full HD Türk satıcılar(İtopya, Sinerji) gibi yerlerde satılan 4-5k arası monitör önermenizi istiyorum.

Merhaba, kullanmış olduğum grafik kartı RX 570 4 GB versiyonu Full HD Türk satıcılar(İtopya, Sinerji) gibi yerlerde satılan 4-5k arası monitör önermenizi istiyorum.
Ben olsam rampage veya Asus tuf gaming alırdım FPS oyunu oynayacaksan 23 inç tavsiye ederim 27 olunca pikseller gözükür

Ben olsam rampage veya Asus tuf gaming alırdım FPS oyunu oynayacaksan 23 inç tavsiye ederim 27 olunca pikseller gözükür
evet 23 veya 23"6-8 arası ve asus olmasını istiyorum şahsen kullandığım bilgisayarların bütün bileşenleri asus, monitöründe asus olması güzel olur

önerilerinizi bekliyorum.

Rampage monitör alma gecikmesi çok ve renk kalitesi kötü. ASUS güzel ama şu anda AOC daha kaliteli görüntüler veriyor.

Rampage monitör alma gecikmesi çok ve renk kalitesi kötü. ASUS güzel ama şu anda AOC daha kaliteli görüntüler veriyor.
2 marka aklımdan çıkmış :D aoc ve acer de alabilirim öneriniz için teşekkürler gelecek önerilerle birlikte değerlendireceğim

bu monitörün 1 ms olan versiyonunu test ettim bizzat, monitör güzel lakin bu casperin(excalibur/monster) marka monitörleri gibi incecik ve kullanışsız geldi bana bu sebepten bunu ve bu markayı istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı