Bilal Uysal
Hectopat
Yükseklik ayarı şart demiştiniz VG249Q3R de pivot ve yükseklik desteği yok. İncelemesini görmedim bu modelin ama, iyi olduğunu sanmıyorum. ASUS'un bu bütçelerde 2 tane daha farklı monitörü var. Birisi TUF VG249Q3A diğeri VP249QGR. Lenovo genel olarak bu ikisinden de daha iyi. Muhtemelen bundan da daha iyidir.
Hiç dikkat etmedim hocam, şu anlık sadece performanslara odaklanıyordum. Yani Gaming adı altında yapılan bir monitörde nasıl asansör ayarı olmaz, şaşırtıcı. Kusura bakmayın.
Yükseklik ayarı şart demiştiniz VG249Q3R de pivot ve yükseklik desteği yok. İncelemesini görmedim bu modelin ama, iyi olduğunu sanmıyorum. ASUS'un bu bütçelerde 2 tane daha farklı monitörü var. Birisi TUF VG249Q3A diğeri VP249QGR. Lenovo genel olarak bu ikisinden de daha iyi. Muhtemelen bundan da daha iyidir.
Hocam Dell'in monitörleri hakkında bir fikriniz var mı, arkadaşım çok iyi olduğunu söylüyor. Benim bütçeme uyan bir modeli var mı biliyor musunuz? Biraz daha çıkabilirim fiyat olarak. Şu anlık sadece hepsini topluyorum bir araya, en sonda aralarından eleme yapıp birini alacağım.