4 - 5 bin TL arası Gaming mouse önerisi

Bütçe
5.000 TL
Ulaşabileceğim bir yer bulunuyor mu? @Mantar09 hocam yardımcı olabilir misiniz?

Hocam sana göre gidecek en güzel mouse bu.

Hocam sana göre gidecek en güzel mouse bu.
hocam bu arada sanırım yanlış anlamışsınız ben steelseries rival 3 gibi mouse istemiyorum belirttiğim bütçede en iyi oyuncu mouse'u arıyorum yani razer biraz hoş duruyor fakat daha iyileri var ise bakmak isterim pişman olmak istemiyorum

Hocam bu arada sanırım yanlış anlamışsınız ben SteelSeries Rival 3 gibi mouse istemiyorum belirttiğim bütçede en iyi oyuncu fareyi arıyorum yani Razer biraz hoş duruyor fakat daha iyileri var ise bakmak isterim pişman olmak istemiyorum.

3K ya bile en iyi donanıma sahip mouse var Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse bu mesela çok güzel bir mouse içindeki donanım Rival 3'ün 10 katı demem o ki 3K ya bile en iyi mouse var onun üstü zevk işi artık sana kalmış hoşuna gideni seçmen iyi olur Razer'larda batarya düşme ve scroll kronik şansın varsa bozulmaz ama scroll çok gidiyor Razer mouselarda.

3K ya bile en iyi donanıma sahip mouse var Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse bu mesela çok güzel bir mouse içindeki donanım Rival 3'ün 10 katı demem o ki 3K ya bile en iyi mouse var onun üstü zevk işi artık sana kalmış hoşuna gideni seçmen iyi olur Razer'larda batarya düşme ve scroll kronik şansın varsa bozulmaz ama scroll çok gidiyor Razer mouselarda.
hocam peki bu mouse'un pil ömrü ve oyun performansı nasıldır ve şarjda kullanabilir miyim ayrıca makro atayabilir miyim? ve siz kısacası 2k cebinizde kalsın diyorsunuz doğru mudur?

Hocam peki bu farenin pil ömrü ve oyun performansı nasıldır ve şarjda kullanabilir miyim ayrıca makro atayabilir miyim? Ve siz kısacası 2K cebinizde kalsın diyorsunuz doğru mudur?

Pili 250mAh 1K da kullanman en iyisi olur pil süresi kullanımına göre değişir ama hızlı şarj oluyor zaten kabloyu takıp kullanabiliyorsun karar sana kalmış iyi bir mouse istiyorsan 3bin TL'ye de en iyisi var 5 bin TL'ye de 3bin TL üstü zevk işi.

Pili 250mAh 1K da kullanman en iyisi olur pil süresi kullanımına göre değişir ama hızlı şarj oluyor zaten kabloyu takıp kullanabiliyorsun karar sana kalmış iyi bir mouse istiyorsan 3bin TL'ye de en iyisi var 5 bin TL'ye de 3bin TL üstü zevk işi.
hocam ben piyasadan çok haberdar değilim o yüzden 5k yazdım başlığa fakat siz en iyisi bu diyorsanız bunu alayım peki neden 1k hz öneriyorsunuz hocam bir de şarjda iken 8k kullanabiliyor muyum?

Hocam ben piyasadan çok haberdar değilim o yüzden 5K yazdım başlığa fakat siz en iyisi bu diyorsanız bunu alayım peki neden 1K Hz öneriyorsunuz hocam bir de şarjda iken 8K kullanabiliyor muyum?

Hz olayına takılmayın 8KHz şu an birçok oyun ile optimize değil daha ek olarak sisteme yük bindirip işlemciyi yoruyor 1KHz en stabil ve en iyisi bende kaç tane mouse var hepsini 1KHz de kullanıyorum.

Hz olayına takılmayın 8KHz şu an birçok oyun ile optimize değil daha ek olarak sisteme yük bindirip işlemciyi yoruyor 1KHz en stabil ve en iyisi bende kaç tane mouse var hepsini 1KHz de kullanıyorum.
hocam peki şarjda iken 8k hz kullanabiliyor muyum onu biliyor musunuz sadece meraktan soruyorum?

ve hocam ek olarak bu ürünün v8'den farkı nedir ikisi de aynı fiyat gözüküyor v8 daha iyi değil midir?

Hocam peki şarjda iken 8K Hz kullanabiliyor muyum onu biliyor musunuz sadece meraktan soruyorum?

Ve hocam ek olarak bu ürünün v8'den farkı nedir ikisi de aynı fiyat gözüküyor V8 daha iyi değil midir?

Donanım olarak aynılar sadece şekilleri farklı V8 biraz daha küçük claw tutuşa hitap eden bir mouse V6 palm hayır kablolu 1KHz kablosuz 8KHz'ye kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı