4-5 bin TL işlemci önerisi

Efrect

Hectopat
Şu anlık Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum, fan olarak normal fanını kullanacağım. Daha düşük bir işlemci + güzel bir sıvı soğutma da önerebilirsiniz, bu bütçeyle en iyi FPS'yi nasıl alırım?

Bu daha iyimiş.

Soğutucuyu aslında daha güzel seçebilir değil mi? Pek anlamam.

Şu anlık Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum, fan olarak normal fanını kullanacağım. Daha düşük bir işlemci + güzel bir sıvı soğutma da önerebilirsiniz, bu bütçeyle en iyi FPS'yi nasıl alırım?
Şimdi şöyle o işlemci ve altına sıvı soğutma pek gerek duyulmuyor, stok fanla kullanabilirsiniz yada tray işlemci alınıp, üstüne hava soğutucu eklenebilir

En iyi FPS'i isteyip islemci dusurup sivi sogutma alma fikri ne alaka hocam? 5600 + Burst yapabilirsiniz arkadasin attigi gibi. Kasaniz nedir?

Bu daha iyimiş.

Soğutucuyu aslında daha güzel seçebilir değil mi? Pek anlamam.
Daha güzel derken? Islemciden pahali sivi sogutma mi alsin hocam anlamadim.

En iyi FPS'i isteyip islemci dusurup sivi sogutma alma fikri ne alaka hocam? 5600 + burst yapabilirsiniz arkadasin attığı gibi. Kasaniz nedir?

Daha güzel derken? Islemciden pahali sivi sogutma mi alsin hocam anlamadim.

Bilmem öylesine aklıma geldi Power Boost'un RGB bir kasasını kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı