4-5 bin TL klavye önerisi

Suvolta

Hectopat
Yer
Ankara-İstanbul-Trabzon
Daha fazla  
Genel olarak gündelik kullanacağım. RGB olmasına gerek yok renk olarak özellikle bir tercihim yok. Aklımda Akko mod 007 modeli bulunmakta. V3 Piano pro switchler nasıldır bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak gündelik kullanacağım. RGB olmasına gerek yok renk olarak özellikle bir tercihim yok. Aklımda Akko mod 007 modeli bulunmakta. V3 Piano pro switchler nasıldır bilgisi olan var mı?
Kafana göre toplayada bilirsin. Daha uıyguna gelir ve kafana yatan ürünleri almış olursun. Bahsettiğin switchler güzel. Youtube üzerinden sesini de dinleyebilirsin beklentine göre değişir çünkü.

Kafana göre toplayada bilirsin. Daha uyguna gelir ve kafana yatan ürünleri almış olursun. Bahsettiğin switchler güzel. Youtube üzerinden sesini de dinleyebilirsin beklentine göre değişir çünkü.

Daha önce custom klavye deneyimim olmadı şu indirim sürecinde aradan çıkartmak istiyorum önerdiğiniz setler var mı?

Eminim iyidir ama bi yerden sonra özellik yerine marka adına para vermiş oluyorsunuz. 3800 liraya çok daha iyi klavye toplanır.
Custom klavye hiç kullanmadım. Blackwidow v3, K68, G413 ve RK61 kullandım. Hiçbirisi Apex Pro'nun hissine yakın bile değildi. Ama custom klavyeleri bilmiyorum dediğim gibi, belki daha iyilerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı