4-5 bin TL klavye önerisi

Hayır herhangi bir sorun oluşturmuyor.

Size farklı seçenekler ile atacağım. Bu arada ben Akko resmi satıcısından alışveriş yaptım Akko cream yellow V3 Pro satın aldım yakın zamanda. İlk alışverişte indirimli oluyor o yüzden Akko resmi satıcısından önereceğim. Geri kalanı aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz.
Kargo ve vergi alırken ödeniyor. Birde inidirim kodu vardı bulup atacağım.
En creamy switchlerden birisi bu attığım. 67 gr olarak alın ama.
Bu diğer bir seçenek.
Bu yüksek bütçeli switch biraz düşünürseniz bu da iyidir.
Ne tür renkleri sevdiğinizi söylerseniz ona görede tuş takımı önerebilirim.
Ben daha büyük klavye toplamak istiyorum dersende ona göre kasa önerebilirim.

Bu ürün fiyat olarak 2000'e denk geliyor. Bunu almak yerine %75 kasayla custom yapmak daha mı mantıklı? Yoksa bunu alıp üzerine tuş takımı almak mı mantıklı?
Hocam bu ürün zaten güzel ek olarak tamamen farklı klavye toplamak isterseniz diye söyledim toplama klavyeyi. Direkt olarak alabilirisiniz. Tuş takımı zaten güzel pbt plastik. Eğer farklı tuş takımı istiyorum derseniz onuda alın kafa kafaya gelirler zaten.
Ben bu klavyemi 4.5-5k civarına mal ettim böyle birşey de toplayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-11 220205.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-11 220205.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
@394919 bu son paylaştığınız klavye hangi model oluyor acaba? Detaylarını verebilir misiniz?

Hocam VGN Gamepower K87 idi sanırım kasa olarak ama hem tuş takımını hem de Switch takımını sonradan alıp kendim taktım. Toplama gibi bir klavye oldu. 5000 küsür lira tuttu. Ekranında gif vs oynatabiliyorsunuz yazılım üzerinden.

Hocam VGN Gamepower K87 idi sanırım kasa olarak ama hem tuş takımını hem de Switch takımını sonradan alıp kendim taktım. Toplama gibi bir klavye oldu. 5000 küsür lira tuttu. Ekranında gif vs oynatabiliyorsunuz yazılım üzerinden.
Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Fazlasıyla yardımcı oldunuz.

Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Fazlasıyla yardımcı oldunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben teşekkür ederim. Videosunu bırakıyorum, inceleyebilirsiniz. Tuş takımı double shot PBT bu arada, yani anime karakterlerin resmi vs çıkmaz hiçbir şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı