4-5 bin TL klavye önerisi

Bütçe
4-5 bin tl

ToxicMami31

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 4-5klık bir bütçem var ve klavye alacağım fakat bazı klavyeler arasında çok kaldım ve biraz daha öneri klavye istiyorum ve klavyede dikkat ettiğim şey ğ ü ç ö gibi Türkçe karakterlerin olması ve numpadinin olması. Arada kaldığım bazı klavyeler.
SteelSeries Apex 5
Razer Blackwidow 3
Razer Blackwidow 4 X...

Türkçe klavye güzel olan Glorious ve ASUS bakabilirsin. Lakin onlarda fiyatını hak etmiyor.
ASUS scope II snow switch bakın.

Peki ASUS ROG STRIX Scope II ROG snow switch in bilidiğin bir kroniği var mı ve ne kadar süre gider çünkü ben en az 2 yıl gidecek bir klavye bakıyorumda.

Türkçe klavye güzel olan Glorious ve ASUS bakabilirsin. Lakin onlarda fiyatını hak etmiyor.
ASUS scope II snow switch bakın.

Bir süre önce 3400 TL'ye kadar düşmüş fiyatı. 4000 TL vermek istiyorsanız bu klavyeyi alabilirsiniz.

Evet aslında bende Razer'den şaşmamak istiyorum ama Razer Blackwidow 4 Xdeki kronik sorunu biliyosundur ve biraz da fiyat politikasından dolayı uzak durmak istiyorum.

Bir süre önce 3400 TL'ye kadar düşmüş fiyatı. 4000 TL vermek istiyorsanız bu klavyeyi alabilirsiniz.

Klavye hoşuma gitti fakat multi medya tuşunun olmaması biraz üzdü.

Bir süre önce 3400 TL'ye kadar düşmüş fiyatı. Keriz gibi 4000 Tl vermek istiyorsanız bu klavyeyi alabilirsiniz.
Hiçbir özelliği olmayan Razer klavyeleri alıp 2 sene bile kullanamama gibi ihtimaliniz var. Marka bağımlısı olmayın.

Muadillerine göre kötü switch, plastik ve hotswap özelliğini olmaması gibi şeyler hoşunuza gidiyorsa Razer alabilirsiniz

Doğrusu ben biraz marka bağımlısıyım fakat şu yüzden benim farem kulaklığım Razer marka ve klavyeyide alarak bir ekosistem kurmak istiyorum.
Sende biliyorsundur Razer synaps gibi uygulamalar muadillerinin çok üstünde ve ekosistem kurulduğunda çok daha faydalı oluyor.
Bu yüzden Razer almak istiyorum ama Razer marka klavye çok az ve kalitesiz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…