Yaklaşık 4-5klık bir bütçem var ve klavye alacağım fakat bazı klavyeler arasında çok kaldım ve biraz daha öneri klavye istiyorum ve klavyede dikkat ettiğim şey ğ ü ç ö gibi Türkçe karakterlerin olması ve numpadinin olması. Arada kaldığım bazı klavyeler.
SteelSeries Apex 5
Razer Blackwidow 3
Razer Blackwidow 4 X...
Peki ASUS ROG STRIX Scope II ROG snow switch in bilidiğin bir kroniği var mı ve ne kadar süre gider çünkü ben en az 2 yıl gidecek bir klavye bakıyorumda.
Hotswap özelliğine sahip olduğu için 2 yıldan çok daha uzun süre kullanabilirsiniz. Zaten ucuza kaliteli switchler var KTT Kang V3 gibi. Klavyeyi belli oranda özelleştirebilirsiniz bile.
Evet aslında bende Razer'den şaşmamak istiyorum ama Razer Blackwidow 4 Xdeki kronik sorunu biliyosundur ve biraz da fiyat politikasından dolayı uzak durmak istiyorum.
Doğrusu ben biraz marka bağımlısıyım fakat şu yüzden benim farem kulaklığım Razer marka ve klavyeyide alarak bir ekosistem kurmak istiyorum.
Sende biliyorsundur Razer synaps gibi uygulamalar muadillerinin çok üstünde ve ekosistem kurulduğunda çok daha faydalı oluyor.
Bu yüzden Razer almak istiyorum ama Razer marka klavye çok az ve kalitesiz gibi.