4-5 bin TL klavye önerisi

Bütçe
4-5 bin tl
Logitech ve Gamepower markalı hakkında ne düşünüyorsun.

Öneririm.

Peki ASUS ROG STRIX Scope II ROG snow switch in bilidiğin bir kroniği var mı ve ne kadar süre gider çünkü ben en az 2 yıl gidecek bir klavye bakıyorumda.
ROG STRIX Scope II ve ROG STRIX Scope Deluxe klavyelerin sahibi olarak konuşuyorum, bence o klavyeden uzak dur. Yaklaşık 2-3 ay önce indirimden Scope II NX Snow Switch aldım, klavye sesi olsun, tokluğu olsun, basış hissiyatı olsun aşırı güzel bir klavye fakat hassasiyet sorunu var. Bu hassasiyet sıkıntısının snow switch'ler ile herhangi bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Birinci ayından itibaren klavyedeki bazı tuşlar çift basmaya başladı, neredeyse düzgün yazı bile yazamadım. Oyun oynarken ise (özellikle LoL gibi) sürekli ve hızlı tuşlara basmanı gerektiren anlar olduğunda bazı dokunuşlarını klavye algılamıyor. STRIX Scope Deluxe NX Red switch klavyeme geri geçtim ve her ne kadar eski olsa da Scope II'den çok çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…