4.5 bin TL monitör önerisi

Serasker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım 1080p bir monitör arıyorum. Bütçemi 5000 liraya kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Aslında biraz daha detay verseniz iyi olur kaç inç ve pivot vs gibi özellikler istiyor musunuz?

Philips Evnia 23.8" / Dahili Hoparlör Var / Pivot Yok

Beyaz Renkli Model ve 0.5 MS / Pivot Özellik Var

Merhaba hocalarım 1080p bir monitör arıyorum. Bütçemi 5000 liraya kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Düşünmenize gerek yok:

H25T7'den daha iyi kontrast sunduğu için görüntü kalitesi doğal olarak daha iyi. Phillips'in ise renk gamutu düşüktü diye hatırlıyorum.

Hocam bu monitör ve Lenovo Region R24E arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz

Hocam 24 inç pivot özellik olmasına gerek yok hoparlör olmasına gerek yok 180 hz civarı tercihim olur.

Hocam bu monitör ve Lenovo Region R24E arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz
Lenovo'nun Pivot olması dışında hiçbir artısı yok. Panel kalitesi çok daha zayıf.

Şart mı bende bilmiyorum hocam yükseltip alçaltmak hoşuma gitti sadece sağa sola çevirmek vesaire.

Bu modelde çizgi kroniği var diyorlardı.

Bu modelde çizgi kroniği var diyorlardı.
G24F'de vardı o sorun. KTC H25T7 ile aynı paneli kullanıyor ve iki modelde hala kronik bir arızası görünmedi.

Şahsen ben sizin yerinizde olsam AOC 24G42e alırım. Kontrast olarak 1500:1 çıkması kaynaklı görüntü kalitesi çok daha iyi. KTC 1100:1, Gigabyte ise 1000:1 civarı takılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…