G24F'de vardı o sorun. KTC H25T7 ile aynı paneli kullanıyor ve iki modelde hala kronik bir arızası görünmedi.
Şahsen ben sizin yerinizde olsam AOC 24G42e alırım. Kontrast olarak 1500:1 çıkması kaynaklı görüntü kalitesi çok daha iyi. KTC 1100:1, Gigabyte ise 1000:1 civarı takılıyordu.
Durmadan yukarı aşağı, sağa sola bükmüyorsanız çokta önemli değil. Şahsen pivot kullanıyorum ama bir kere ayarladıktan sonra hiç değiştirmedim. Masa başında dümdüz bakıyorsanız çokta önemli değil yani.Hocam pivot çok önemli bir şey mi?
Durmadan yukarı aşağı, sağa sola bükmüyorsanız çok da önemli değil. Şahsen pivot kullanıyorum ama bir kere ayarladıktan sonra hiç değiştirmedim. Masa başında dümdüz bakıyorsanız çok da önemli değil yani.
Sayılır, geri dönüşleri iyi bir firma.@He stole my money hocam İncehesap'tan mı almak mantıklı.
Sayılır, geri dönüşleri iyi bir firma.
Şu an Trendyol'da daha da düştü fiyatı bir de:
Elektronik: AOC 24G42e 180 Hz monitör 4.099 TL
Ürünün altında bulunan 200 TL kuponu ve elektonik300 kodunu kullanın. %96 DCI-P3 ve 1500:1 kontrast için bedava fiyat. https://ty.gl/732e769a0www.technopat.net
Trendyol'da ki "Aptek Teknoloji" boş bir firma değil doğrusu. Baya satışları ve ürünleri var aynı kategoriden.Hangisinden alayım kararsız kaldım.
Trendyol'daki "aptek teknoloji" boş bir firma değil doğrusu. Bayağı satışları ve ürünleri var aynı kategoriden.
24G42e al gec, aptek guvenilirdir bu tarz konularda da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.