4.5 bin TL monitör önerisi

Serasker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım 1080p bir monitör arıyorum. Bütçemi 5000 liraya kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

G24F'de vardı o sorun. KTC H25T7 ile aynı paneli kullanıyor ve iki modelde hala kronik bir arızası görünmedi.

Şahsen ben sizin yerinizde olsam AOC 24G42e alırım. Kontrast olarak 1500:1 çıkması kaynaklı görüntü kalitesi çok daha iyi. KTC 1100:1, Gigabyte ise 1000:1 civarı takılıyordu.

Hocam pivot çok önemli bir şey mi?

KTC H25T7 4 kere sipariş verdim hepsinde ölü piksel çıktı iade ettim belki bende şans yoktu. Parlaklığı iyi ama renkleri beğenmedim ben .AOC 24G42e aldım ölü piksel falan çıkmadı ama renkler muazzam tavsiye ederim direk al.

Hocam pivot çok önemli bir şey mi?
Durmadan yukarı aşağı, sağa sola bükmüyorsanız çokta önemli değil. Şahsen pivot kullanıyorum ama bir kere ayarladıktan sonra hiç değiştirmedim. Masa başında dümdüz bakıyorsanız çokta önemli değil yani.

Doğrudur hocam.

Durmadan yukarı aşağı, sağa sola bükmüyorsanız çok da önemli değil. Şahsen pivot kullanıyorum ama bir kere ayarladıktan sonra hiç değiştirmedim. Masa başında dümdüz bakıyorsanız çok da önemli değil yani.

Öyle de bakıyoruz zaten bir fark olmayacak gibi yüksek ihtimalle AOC 24G42e alacağım zaten ileride pivot istersemde F80 alırım kullanırım.

@He stole my money hocam İncehesap'tan mı almak mantıklı.

Şimdi alıyorumda.

Son düzenleme:
Hangisinden alayım kararsız kaldım.
Trendyol'da ki "Aptek Teknoloji" boş bir firma değil doğrusu. Baya satışları ve ürünleri var aynı kategoriden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı